2019-05-19 16:08


E OFICIAL! Tudorel Toader a SEMNAT! Udrea și Bica, la un pas de ELIBERARE

 |  18:28
E OFICIAL! Tudorel Toader a SEMNAT! Udrea și Bica, la un pas de ELIBERARE

Tudorel Toader a semnat cererea de retragere a solicitării de extrădare în cazul Elenei Udrea şi al Alinei Bica, anunță România TV. Urmează ca actele să fie traduse şi trimise către Costa Rica. Oficial, în acest moment, nu mai există o cerere de extrădare pentru Elena Udrea şi Alina Bica. Astfel, nu mai există niciun motiv că ele să ramână în arest acolo.

Actele au ajuns la Ministerul Justiției, sunt traduse și urmează să fie apostilate şi trimise la Ambasada României din Mexic şi apoi în Costa Rica, a anunțat ministrul Justiției, Tudorel Toader, în exclusivitatea pentru România TV. Cel mai probabil, cele două vor fi eliberate din închisoare luni. Atunci, sunt aşteptate ca aceste documente să ajungă.

Apropiaţii Elenei Udrea susţin că cele două vor veni în ţară să continue procesul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-22

TAGURI: tudorel toader, a semnat, eliberare, elena udrea, alina bica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PREVIZIBIL, PREDICTIBIL....
22 Dec 2018

cum vreți voi! Încă o dată: CORB politic, la CORB politic.....NU-ȘI SCOT OCHII, ÎȘI DAU RECIPROC CU ALIFIE...măcar de-ar fi d-aia chinezească...să lăcrimeze parșiv la ceea ce au fost supuși/supuse toate loazele politice condamnate ”pe nedrept”! FAMIGLIA POLITICĂ, NU SE DEZMINTE! OMERTA ESTE/TREBUIE RĂSPLĂTITĂ, NO?
UN SUPARAT
22 Dec 2018

IN ROMANIA FURI MILIOANE DE EURO SI NU PATESTI NIMICA. POTI FURA SI FLOTA SI TOT ASA ...CE BINE ESTE PENTRU CEI CARE POT FURA.....DE ASTA AM IESIT IN STRADA IN 1989...SA PUTEM FURA...VAIDE NOI DACA ASTA ESTE ROMANIA.
ANONIM
23 Dec 2018

@un suparat, ca dta sunt toti romanii onesti, dar nu au niciund drept in tara lor confiscata de tiganoii securitatii bolsevice. Tiganii cu oarece scoala conduc romanii
Random imageUltimele stiri


STARBAG