2019-02-17 18:46


Edilii sectorului 2 al Capitalei dau sute de mii de euro pe un studiu, care să știe ce panseluțe și pomi să planteze

 |  13:13
 Edilii sectorului 2 al Capitalei dau sute de mii de euro pe un studiu, care să știe ce panseluțe și pomi să planteze

Edilii sectorului 2 ai Capitalei, Mihai Toader și viceprimarul Cristian Popescu, vor să plătească o firmă cu aproximativ 250.000 de euro, ca să afle ce panseluțe să pună pe lângă blocuri.

Concret, pe site-ul public de licitații, a fost publicat un anunț de licitație care prevede angajarea unui arhitect pesiagist- care să facă un studiu și să stabiliească ce pomi și flori trebuie plantate pe o suprafață de 1.002.754 de metri pătrați, spațiu aflat în jurul blocurilor. Locuitorii Sectorului 2 spun că mai bine le dădea semințe și plantau ei  în jurul blocurilor. 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-08

TAGURI: sectorul 2, mihai toader, cristian popescu, panselute, studiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIMUS
09 Feb 2018

Actualul primar are aceiasi politica ca vechiul primar Ontanu. Corect era ca administratorii de blocuri sa primeasca seminte si alaturi de personalul firmelor de salubritate si locuitori sa faca aceste plantari de arbusti si flori. Bani cheltuiti aiurea, pe studii care nu duc nicaieri. Sa ne spuna actualul primar cat costa intretinerea si paza echipamentelor de distractie din Parcul Tei, ca dupa cate bilete vand pe luna nici in 2100 nu se va amortiza aceasta investitie. Nici nu trebuia facuta pe un spatiu de parc asa de redusa ci pe spatii mai mari, asa sunt inghesuite aparatele de agrement unul in altul. A fost ambitia lui Ontanu care nici macar nu a avut populatiei din acest cartier.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...