2017-01-22 12:13

EVENIMENT


Eduard Irimia, cel mai bun promoter K-1 din 2011

 |  19:46
Eduard Irimia, cel mai bun promoter K-1 din 2011

Românul Eduard Irimia a fost desemnat cel mai bun promotor K-1 al anului 2011, la cea de-a patra ediţie a premiilor World Independent Promoters Union (WIPU), acolo unde sunt răsplătite superlativele sporturilor de contact din întreaga lume.

“Mă bucur că primesc o distincţie pe care a obţinut-o şi Don King în urmă cu câţiva ani pentru promoţia sa. Ascensiunea Eduard Irimia Promotion şi SuperKombat în 2011 a fost evidentă. Anul acesta ne dorim să depăşim performanţa de anul trecut”, a spus Irimia.

Printre laureaţii premiilor WIPU 2011, cunoscute drept “Oscarurile sporturilor de contact”, se numără Andre Ward (cel mai bun boxer) şi Errol Zimmerman (cel mai bun luptător de K-1), în timp ce Mike Tyson şi Evander Holyfield au fost răsplătiţi pentru întreaga carieră.

Circuitul SuperKombat 2012, promovat de , va debuta pe 25 februarie, la Podgoriča, în Muntenegru. “Galele din acest an vor fi organizate în toată Europa, dar eu mi-aş dori foarte mult ca marea finală să aibă loc în România”, a mai precizat Irimia. Vedetele SuperKombat Podgoriča vor fi Cătălin Moroşanu, Anderson Silva, Raul Cătinaş, Dzevad Poturak şi Ismael Londt, toţi aflaţi în topul celor mai buni luptători de K-1 din Europa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18

TAGURI: Eduard_irimia, laureat_oscar, sporturi_contactComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image