2018-12-12 09:31


Educatoarea hoaţă, cinci ani de închisoare

 |  13:06
Educatoarea hoaţă, cinci ani de închisoare

Educatoarea Elena Chirilă, din Bucureşti, arestată în luna august, sub acuzaţia de furt, alături de concubinul său, a fost condamnată la cinci ani de închisoare de magistraţii Judecătoriei Sectorului 6, însă hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Totodată, concubinul educatoarei, Ionuţ Popa, a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare, în acelaşi dosar, instanţa hotărând să confişte de la acesta uneltele folosite la spargerea apartamentelor.

Decizia de marţi a instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Educatoarea suspectată de furt, precum şi concubinul acesteia, au fost trimişi în judecată de procurorii bucureşteni, la jumătatea lunii septembrie. Educatoarea Elena Chirilă a fost arestată preventiv pe 25 august, după ce Tribunalul Bucureşti a admis recursul procurorilor împotriva unei decizii anterioare a judecătoriei.

Pe 18 august, Judecătoria Sectorului 6 hotărâse emiterea unui mandat de arestare pe numele concubinului femeii, Ionuţ Popa, educatoarea fiind lăsată în libertate, cu interdicţia de a părăsi Capitala.

Cei doi au fost prinşi în flagrant, pe 17 august, în timp ce încercau să spargă o locuinţă din Sectorul 6 al Bucureştiului, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a îi prinde.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-19

TAGURI: educatoare, elena chirila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
29 Oct 2011

ce rapid se misca justitia ro iar in cazul furturilor dev milioane de euro ce
Random imageUltimele stiri


loading...