2018-12-10 15:40


Elan Schwartzenberg a confirmat că a preluat de vineri 92% din acţiunile Realitatea TV

 |  18:23
Elan Schwartzenberg a confirmat că a preluat de vineri 92% din acţiunile Realitatea TV

Omul de afaceri ElanSchwartzenberg a confirmat, sâmbătă, pentru Realitatea TV, că a preluat devineri 92 la sută din acţiunile postului de televiziune şi a anunţat că va susţineluni o conferinţă de presă pe această temă.

Sâmbătă, , citând surse confidenţiale,că omul de afaceri Elan Schwartzenberg va prelua controlul postului deteleviziune Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vîntu, arestat vineri dejudecătorii Tribunalului Bucureşti.

Numele lui Elan Schwartzenberg în postura de manager alRealitatea TV este vehiculat de peste o lună. În 27 martie, ImpactNews scria căElan Schwartzenberg este vehiculat ca înlocuitor al lui Sebastian Ghiţă laconducerea Realitatea TV, după ce între Sorin Ovidiu Vântu şi Sebastian Ghiţă aavut loc, în aceeaşi zi, prima altercaţie, în care au fost implicaţi mai mulţipaznicii, fiind solicitată Poliţia.

, pentru MEDIAFAX, că ElanSchwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea TV şi nu poate să fieimplicat în managementul televiziunii."Domnul Elan Schwartzenberg nu poatesă fie managerul Realitatea. El nu poate să fie implicat în managementulRealitatea", a spus Sebastian Ghiţă.

Ghiţă a precizat că el (ca persoană desemnată de companiaAsesoft, n.r.) va continua să managerieze Realitatea, respectând astfelcontractul semnat între Asesoft şi Realitatea Media, în octombrie 2010, şi careare o valabilitate de cinci ani.

Adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media s-aîntrunit joi, la Viena, şi a analizat situaţia contractului de managementîncheiat cu Asesoft, după cum a declarat în 27 aprilie, pentru MEDIAFAX, SorinOvidiu Vîntu. El a mai afirmat că decizia luată de AGA Realitatea Media înprivinţa contractului încheiat cu Asesoft va fi făcută publică ulterior. Pânăîn acest moment, nu a fost făcută publică decizia luată de AGA Realitatea Mediacu privire la contractul de management încheiat cu Asesoft.

Însă, vineri, Sorin Ovidiu Vîntu a declarat, la DirecţiaCercetări Penale - înainte de a fi încarcerat în urma deciziei de vineri aTribunalului Bucureşti -, că Sebastian Ghiţă este doar "o unealtă în mânaCotroceniului". "Atunci când am ajuns la tribunal, mandatele eraudeja scrise", spunea Vîntu, el adăugâd că are "o surpriză"pentru preşedintele Traian Băsescu, pe care o va prezenta luni.

Pe de altă parte, întrebat vineri, 29 aprilie, dacă este mulţumit dedecizia Tribunalului Bucureşti, care a hotărât ca Sorin Ovidiu Vîntu şi IonIlie Cezar (administrator al Realitatea TV-n.r.) să fie fi arestaţi preventivpentru 29 de zile, Sebastian Ghiţă a spus că "nu este vorba de a fimulţumit".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-02-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...