2019-01-20 02:57


Elena Băsescu, mamă pentru a treia oară. Fiica fostului preşedinte a NĂSCUT

 |  10:38
Elena Băsescu, mamă pentru a treia oară. Fiica fostului preşedinte a NĂSCUT

Zi cu emoții în familia lui Traian Băsescu. Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte, a adus pe lume o fetiță, al treilea copil al ei, potrivit stiripesurse.ro.

Elena Băsescu și iubitul ei Cătălin Gheorghe, poreclit "Tomată", formează un cuplu de anul trecut, iar astăzi va veni pe lume o fetiță, primul lor copil.

Deși nu a vrut să dea niciun detaliu despre naștere, cel care a dat-o de gol a fost tocmai Traian Băsescu. Invitat săptămâna trecută la România TV, fostul președinte a dezvăluit când va avea loc operația, dar nu și ce nume va purta fetița.

"Se pare că pe data de 4 iunie pentru că aia mică nu a venit încă în poziție să iasă, nu vrea...Ceilalți doi au venit prematur, și Traian și Sofia. Asta mică, a treia, este hotărâtă să stea până în ultima zi. Numele nu vi-l spun", a declarat Traian Băsescu.

Elena Băsescu, în vârstă de 37 de ani, mai are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-04

TAGURI: elena basescu, mama, elena basescu a nascut,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Iun 2018

Si uite a apar copii ....din floricele....facuți la băutură.....hahaha ...ii place fetei procesul....de aceea se ducea pe la 3...4 dimineata la Hrebenciuc junior ...o spală și este ca nouă....nu e varza sa se roadă...trece un vapor pe mare si nu se cunoaște nimic
ANONIM
04 Iun 2018

Face ca au sutit destul pt o tara intreaga, asta e sora cu Valentin Ceausescu, care doar poarta numele lui c. in realitate e feciorul lui Base pus de stapani s-o ademeneasca pe Leana lui Nicu. Asa se explica ca a scapat cu zile, ai lui C. nu-s printre noi, doar ai lui Base. Apoi si asta cica fu gasita nou-nascuta dp un drum de 2 ani pe mare, deh, fratiorul se ocupa ghini de cumnatica lui
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...