2018-12-15 14:25


Elena Udrea, AUDIATĂ la DNA în dosarul privind creditul contractat de la BRD

 |  10:19
Elena Udrea, AUDIATĂ la DNA în dosarul privind creditul contractat de la BRD

Elena Udrea este audiată, luni dimineaţa, la sediul DNA, în dosarul privind creditul contractat de la BRD. Deputatul a declarat, la sosirea la sediul instituţiei, că va contesta cauţiunea de cinci milioane de lei stabilită de procurori în ultimul dosar deschis pe numele său, pentru care Camera Deputaţilor a dat aviz de urmărire penală.

Dosarul privind creditul contractat de la BRD este al patrulea al Elenei Udrea, după Microsoft, Gala Bute şi Hidroelectrica.

Procurorii DIICOT au instrumentat dosarul privind acordarea a mai multor credite de către BRD, între acestea fiind şi cel făcut de Elena Udrea, în valoare de aproximativ trei milioane de euro. În cazul deputatului, DIICOT şi-a declinat competenţa şi a trimis dosarul la DNA.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat că în noul dosar instrumentat de DNA a fost deja pus sub învinuire, pentru modul în care Elena Udrea a obţinut acel credit, fostul vicepreşedinte al BRD Sorin Popa.

Elena Udrea a declarat, vineri, că procurorii DNA o acuză în acest nou dosar de complicitate la abuz în serviciu, pentru "faptul că banca respectivă dădea un tip de credite", iar ea a l-a solicitat.

"Adică, dacă dumneavoastră solicitaţi ceva ce se constată că n-a respectat tocmai procedurile, sunteţi complice", a completat Elena Udrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: elena udrea, audiata, dna, dosar, credit, contractat, brd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAHALERA
02 Noi 2015

Scoate bani furati cu complici , curva dracului . Arunci pisica sa platim noi ? roxana Dragomir si echipa de comunicare , ia scos afara
Random imageUltimele stiri


loading...