2019-03-22 08:26


Elena Udrea, INTERVIU INEDIT: Am o propunere de la Netflix să fac un serial

 |  10:50
Elena Udrea, INTERVIU INEDIT: Am o propunere de la Netflix să fac un serial

Elena Udrea susține că a primit o ofertă din partea Netflix ca să facă un serial despre viața ei. Fostul ministru al Turismului a dezvăluit această informație într-un interviu pentru Gsp.ro.

Cum a decurs interviul:

- Obosiţi. E de la sarcină?

- Obosesc când vorbesc. Dacă nu vorbesc deloc… Bine, mai vorbesc la telefon, dar și la telefon... Toată lumea vrea pe video, dar cum pe video că eu în casă nu sunt nici aranjată, nici machiată, nici îmbrăcată de video? Când am emisiuni… apropo, am avut, am o propunere de la Netflix. Să fac un serial.

- Netflix? Pe ce temă și unde? Aici?

- Nu, am primit propunerea când eram în România, dar acum li se pare și mai interesant că sunt aici. Mă gândeam ce interesant ar fi când intru eu în direct la televiziune, sunt în pantaloni scurţi, în papuci, dar în sus sunt îmbrăcată de birou.

- E farmecul televiziunii…

- Da, da, aranjată, dar eu sunt, de fapt, desculţă.

- Și se face documentarul?

- Da, da, dacă se finalizează discuţiile. A venit o doamnă la mine de la Londra să discute. Mi s-a părut foarte interesant.

- E vorba și de niște bani? Bănuiesc că nu deveniţi milionară din asta…

- Ba da! În dolari!

Elena Udrea se află în Costa Rica, unde are statutul provizoriu de refugiat politic. Ea așteaptă pronunțarea definitivă în dosarul „Gala Bute”, în care în primă instanță a fost condamnată la 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Magistrații instanței supreme au amânat pronunțarea sentinței pentru 5 iunie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-29

TAGURI: elena udrea, interviu elena udrea, netflix,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GALA BUTE
29 Mai 2018

interviu din puscarie cu tarfele chiorului
LEVST.
29 Mai 2018

Elena Udrea, declaraţii explozive din Costa Rica: „Destinul meu este să conduc România! Mă întorc în politică Elena Udrea spune că ”românii merită tot ce li se întâmplă!” pentru că ”nu înțeleg nimic și se lasă manipulați”... ___------___Trebuie sa fie un effect secundar al schimbarilor hormonale, etc., insa cu "romanii merita", are dreptate in aceasta rabufnire de cinism, numai ca" NU se intampla" ci totul a fost si este regizat si este conspirational , conspiratie facuta de banditi psihopati ca si ea... cat despre 'filme" n-are decat, dar mai intai sa vedem ce spun jegurile din justitie, care I-au amanat sentinta de "mii " de ori....
MITICA GOARNA
29 Mai 2018

Astia sunt nebunii care ne-au condus! Si mai vor o data!
LEVST.
29 Mai 2018

dupa dantura pare a fi Peste Phirana... Este posibil sa fii doua lucruri in acelasi timp?!
CIOCIOLINA BAT-O VINA
29 Mai 2018

Serialul sa se intituleze CURVA NIMFOMANA
MATA HARI DE PLESCOI
29 Mai 2018

DE ATITA SUPT PE LA TARICEANU , VIDEANU , BASESCU , PONTA , GHITA , ARE CANCER IN GIT .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...