2017-01-24 11:16


Elena Udrea poate fi urmărită penal

 |  15:38
Elena Udrea poate fi urmărită penal

Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, prin vot secret cu bile, cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale a fostului ministru Elena Udrea.

Deputaţii au aprobat, cu 147 de voturi pentru, 96 împotrivă şi o abţinere, solicitarea DNA de încuviinţare a urmăririi penale a Elenei Udrea, pentru săvârşirea a două infracţiuni de instigare la luare de mită, în dosarul nr.121/P/2015.

Înaintea votului, deputata Elena Udrea a susţinut în plen că dosarele se fac discreţionar, "pentru anihilarea politicienilor incomozi", şi a adăugat, între altele, că noţiunea de instigare la mită este una relativă.

"Procurorul șef al DNA a transmis procurorului general al PÎCCJ referatul cauzei, în vederea sesizării Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Elena Gabriela Udrea, deputat în Parlamentul României, la data faptelor ministru al Turismului, pentru două infracțiuni de instigare la luare de mită, care ar fi fost săvârșite în exercitarea funcției ministeriale. Cauza are ca obiect fapte prin care, pe parcursul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din anul 2009, au fost colectate sume de bani provenite din infracțiuni, care au fost folosite ulterior pentru plata unor servicii prestate în campania electorală", preciza DNA săptămâna trecută, într-un comunicat.

DNA reamintește că, în cursul lunii septembrie, procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale față de mai multe persoane, printre care Gheorghe Nastasia, la data faptei secretarul general al Ministerului Turismului, și Victor Tarhon, la data faptei președintele Consiliului Județean Tulcea, suspectați de luare de mită, precum și față de Elena Udrea, pentru săvârșirea a cinci infracțiuni de spălare de bani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: elena udrea, camera deputatilor, dna, urmarire penalaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
18 Oct 2016

PANARAMA ARE IMPRESIA CA E PERSECUTATA>>>>DAR NU VREA NICI IN RUPTUL CAPULUI SA SPUNA UNDE S-AU SCURS BANII DIN CONTRACTELE MASLUITE CU TOVARASII DIN DUBAI......SISTEMUL TICALOSIT E BUN DOAR CAND TE LASA SA FURI PROPRIETATILE ALTUIA...DACA TE CHEAMA LA ANCHETA TE PERSECUTA
ANONIM
18 Oct 2016

Victimizarea a devenit o arma de manipulare pentru borfasii dinpolitica Pentru plagiatorul corlatean de ce nu au dat aviz de urmarire penala legat de alegerile din diaspora ?
ANONIM
18 Oct 2016

Sa dea chiloti jos la Jilava
MATA HARI DE PLESCOI
18 Oct 2016

SA VEDEM DACA VINE SULARAUL RUS DE ISACCEA LA ARUNCAT CHIFTELE INCA 500 ANI , IN CONTINUARE . CE MUTRA DE TIGANCA BORITA ARE . ZILELE TRECUTE I-SI ARATA DEGETELE , UNGHIILE DE COTOGANA , DE LA PICIORE IN NISTE PANTOFI COLORATI .RIDE VAMPIRA , A STIUT SA ASCUNDA BANI FURATI BINE , IAR RESTU DE ACERE SE MAI GINDESTE CUCUVEAUA 100 ANI DACA II CONFISCA . A LASATO EXPRE CA SA ASCUNDA MALAIU . LA FEL CA LUI COCOS , A LUAT 2 - 3 BORDURI DIN AVERE .
CROCODILUL FLAMAND
19 Oct 2016

AU FOLOSIT-O LA ESCROCHERII O GRAMADA DE POLITICIENI SI ALTII DIN SERVICII/AU CALARIT-O AU CRACANAT-O..ACUM CINE E PROST SA CREADA CA FACEA DE CAPUL EI TOATE HOTZOMANIILE>>>>DEPINDE CE VREA D-N-A UL SA SPUNA DAR CU SIGURANTA SUNT ALTII CARE S-AU FOLOSIT DE POSETELE LUI MONA-LISA DIN PLESCOI CHIAR SI INAINTE DE BASESCU
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
19 Oct 2016

fost Tariceanu si Izmenaru colaborator in afaceri lui Cocos si Niro
Random image