2017-01-21 04:11

EVENIMENT


Emil Boc: Deputatul Mircia Giurgiu va fi exclus din PDL

 |  08:48
Emil Boc: Deputatul Mircia Giurgiu va fi exclus din PDL

Liderul PDL, premierul Emil Boc a anunţat cădeputatul PDL MirciaGiurgiuvafi exclus din partid pentru că a votat pentru moţiunea de cenzură a opoziţiei,spunând că nu mai este "cale de întors" atunci când regula nu esterespectată.

"Un singur deputat PDL avotat pentru moţiunea de cenzură şi domnul deputat MirceaGiurgiuvafi exclus din partid. Nu mai există cale de întors când regula nu esterespectată. Cu oricepreţnu ne vom agăţa de unvot, ci vom impune disciplina riguroasă, şi va fi exclus din partid la primaşedinţă a Biroului Permanent", a spus Boc.

Deputatul PDL Mircia Giurgiu a declarat anterior că a votatpentru moţiunea de cenzură a opoziţiei, deoarece considera că trebuie discutatîn Parlament Codul Muncii şi a precizat că ar putea fi exclus din PDL pentruaceasta.

"Am fost de părere că ar trebui discutat în ParlamentCodul Muncii, să putem depune amendamente şi să iasă un Cod al Muncii care săfie bun pentru toţi cărora i se adresează", a spus Mircia Giurgiu.

El a precizat că a votat cu bilele la vedere.

Întrebat dacă ar putea fi sancţionat pentru votul dat lamoţiunea de cenzură, Mircia Giurgiu a arătat că ar putea fi chiar exclus dinpartid.

"Chiar exclus. Voi activa ca deputat independent",a adăugat Mircia Giurgiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-30

Mai multe imagini:
Emil Boc: Deputatul Mircia Giurgiu va fi exclus din PDL
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MENATWORK
17 Mar 2011

Normal. Ori esti cu partidul, ori aperi social-democrat, lenea.
NEA FANE
17 Mar 2011

menatwork-uli.straduieste-te SA INTELEGI ce citesti,si dupa aceea sa faci comentarii.daca nu ai capacitatea de a intelege,intreaba pe altii.deputatul M.GIURGIU a votat pt motiune nu ca sa apere social-democratia (lenea)ci pentru ca legea respectiva (si toate celelalte)sa fie DEZBATUTE SI VOTATE IN PARLAMENT.noi toti platim cu salarii mari 471 de parlamentari pt.ca ei sa VOTEZE in parlament.a vota inseamna ati exprima VOINTA POLITICA pro sau contra asupra unei legi.

Adauga un comentariu

Random image