2017-01-22 10:15

EVENIMENT


Era să pice în Dunăre!

 |  19:24

Un camion înmatriculat în Bulgaria a fost aproape să cadă în Dunăre după ce şoferul a încercat să treacă pe podul dintre Calafat şi Vidin, care însă nu este încă finalizat.

Şoferul, care venea dinspre România, s-a rătăcit şi, în loc să se îndrepte spre feribot, a plecat pe drumul spre pod care este deja gata pe malul românesc. El a reuşit să oprească abia când roţile din faţă ale vehiculului erau deja în aer. Potrivit constructorilor podului care au văzut camionul de 12 tone atârnat peste Dunăre, şoferul şi-a dat seama unde a ajuns abia când ceaţa s-a ridicat un pic.

“Drumul de pe malul românesc este unul perfect. Sunt semne de circulaţie care avertizează că acesta este impracticabil, dar se pare că colegul nu le-a observat din cauza ceţei şi întunericului”, a spus şoferul Liudmil Serafimov, locuitor al oraşului Vidin.

Podul Calafat-Vidin urmează să fie finalizat în anul 2012. El va deveni funcţional în toamna anului viitor, pentru că atunci va fi finalizată infrastructura aferentă.

“Riscăm să plătim penalităţi şi să pierdem fonduri din cauza ineficienţei şi limitărilor firmei care lucrează pe partea bulgară. Nu am nici o intenţie să las asta să se întâmple şi vom acţiona pentru a recupera fondurile”, susţine Anca Bogiu, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image