2019-03-25 22:32


Eșec la mitingul Antena 3 din Piața Constituției. Mai puțin de 4.000 de participanți

 |  21:09
Eșec la mitingul Antena 3 din Piața Constituției. Mai puțin de 4.000 de participanți

Mitingul organizat, vineri, între orele 15 și 18.30, în Piața Constituției, cu participarea vedetelor posturilor de televiziune ale grupului și a unor politicieni, miting prin care s-a protestat împotriva măsurii de evacuare instituită de ANAF, asupra sediilor trustului media, nu a suscitat interesul scontat, mai puțin de 4.000 de persoane, majoritatea vârstnici, răspunzând apelurilor insistente ale lui Mihai Gâdea, Mircea Badea & co.

Dezbaterile încinse din mediul online, cu majoritatea celor interesați de subiect opinând negativ la adresa trustului Antena Group și a susținătorilor acestuia, în frunte cu președintele Klaus Iohannis, nu au avut un ecou pe măsură în stradă. La o oră de la începerea mitingului din Piața Constituției, aproximativ 1.000 de persoane se strânseseră după apelurile repetate ale organizatorilor.

Unii dintre participanți au purtat pancarte cu mesaje de susținere, în special la adresa jurnaliștilor Antena 3, care au fost inițiatorii protestului: „Alături de Antena 3”, „Alături de tine”, „Suntem evacuați”, „Antena 3 e și aici”. Vedetele postului de televiziune au urcat pe scena amenajată și s-au adresat, pe rând, publicului. Directorul postului de televiziune antena 3, Mihai Gâdea, a spus: „Mulțumim foarte mult pentru că ați venit alături de noi, pentru că e vorba de libertate”. Dana Grecu, moderatorul emisiunii „La ordinea zilei”, a îngenuncheat: „Pot să stau în genunchi, în faţa lui Dumnezeu şi în faţa dumneavoastră, dar nu a lor”.

Alături de angajații trustului Intact au fost și unii foști sau actuali politicieni, precum Ilie Șerbănescu, fost ministru al Reformei, în Guvernul Victor Ciorbea, și senatorul PSD Șerban Nicolae.

Pe scenă a susţinut un recital CRBL.

Mitingul a fost autorizat de comisia de specialitate a Primăriei Municipiului București.

sursa foto: www.antena3.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-19

TAGURI: miting antena 3 anaf piata constitutiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PILU
19 Feb 2016

Rahat pe bat. Asta se vinde la Antene.
INVIDIA
20 Feb 2016

Esec ? Ce gluma buna ! Ati fost in Piata Constitutiei ?
MARIAN
20 Feb 2016

S-au prezentat cei care aveau creierele spalate de Ceausescu iar acum de antene, adica frustratii, figurantii din platouri si cei care spera sa devina figaranti pt 2 lei si un sandwich. Intr-un cuvant , zombii antenelor.
RAHATULUI ”MARIAN”.
20 Feb 2016

EXCREMENȚĂ, ”RENUNȚĂ” ÎN A TE MAI ”RAPORTA” LA ”CEAUȘESCU”! CEAUȘESCU, ȘI ROMĂNII DIN ACELE GENERAȚII, AU EDIFICAT O ȚARĂ PUTERNICĂ, O NAȚIUNE SĂNĂTOASĂ ȘI, ORICÎT ȚI-AR SUNA ”DĂ” STRANIU, KRETYN FIIND, O CIVILIZAȚIE ”DERENJANTĂ”,ȚARĂ CARE A FOST DISTRUSĂ ”DĂ” TRĂDĂTORI, DE CEA MAI ABJECTĂ FACTURĂ, LEPRE DIN RÎNDUL CĂRORA FACI PARTE ȘI TU! PRICEPUT, GUNOI GENETIC? (”ROHMANCII IE DĂȘTEPȚI!”))
AGRICULTORUL FERICIT
20 Feb 2016

Si uite cum natiunea se inflameaza pentru nimic. Pensionarii sunt insultati de cei pe care i-au crescut. Lumea trece la conflicte personale, se creeaza tabere. Cand s-au taiat salariile si a crescut TVA nu a reactionat nimeni. Superficial popor suntem. Apreciez atitudinea Dlui. Presedinte.
MESELE LUNGI
20 Feb 2016

Numitului "marian" - si pe aceasta cale, ne"esprimam" speranta, foarte fierbite, ca nu vei apuca vremea pensionarii sau a momentului de a deveni doar un "zombi besenistic" - iti dorim da dispari acum cat esti "tanar si frumos(?)" dar complet cretin, cum rezulta din stupizeniile pe care le debitezi, "figarantule" si semidoctule ...
WERNNER
22 Feb 2016

mese lungi,ai dreptate,numitului merian zis rahat,ii dorim pensionare fortata in coreea de nord.Multi cretini fomisti in tara asta.Unde esti Maria TA Vlad? Gunoaie rosii,cat mai rabdam ineptiile acestui post si pe gandacii jegosi care-l populeaza?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...