2019-03-24 17:38


Eugen Teodorovici îl AMENINȚĂ pe Iohannis: ”Se va trece la notificări și va plăti dobânzi pentru chirie”

 |  23:39
Eugen Teodorovici îl AMENINȚĂ pe Iohannis: ”Se va trece la notificări și va plăti dobânzi pentru chirie”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a spus, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că ANAF a trimis azi o solicitare către Oficiul de Cadastru pentru intabularea imobilului din Sibiu care a aparținut președintelui Klaus Iohannis.

”În final, s-a făcut o solicitare oficială. Trebuie văzut cine și de ce nu a făcut ce spunea legea. Se va pune în discutie dobânda pentru acea suma, suma pe care statul putea să o primească. Se va primi din partea Oficiului de Cadastru dovada că s-a intabulat acel imobil, apoi se va trece la notificarea celui în cauză pentru plata sumei din chirii plus dobânzile aferente”, a spus Teodorovici. Portivit acestuia, pentru perioada 2001 - 2015, doar de la Iohannis trebuie recuperată suma de 1, 2 milioane plus dobânzi.  ”Klaus Iohannis va trebui să dea statului suma 1.200.000 de lei, doar partea familiei Iohannis, plus dobânzile aferente. Aceasta reprezintă chiria luată ilegal pe perioada 2001-2015. După notificarea noastră, legea va fi aplicată. După termenul dat de stat, dacă se întârzie se vor aplica penalități, la fel ca oricărui cetățean”, a declarat ministrul de Finanțe.   Potrivit acestuia, săptămâna viitoare va avea o discuție cu premierul și cu șeful ANAF pentru a vedea care sunt pașii de urmat.  ”Vreau să discut situația aceasta, pentru că nu vreau să creadă contribuabilii că statul nu își face treaba”, a mai spus Teodorovici referindu-se la faptul că trebuie văzut cine ”nu și-a făcut treaba”. De asemenea, ministrul Finanțelor, întrebat dacă va fi pusă în discuție o eventuală demitere a șefului ANAF, Ionuț Mișa, acesta a negat. De asemenea, legat de disputa de joi dintre el și șeful ANAF, Teodorovici a zis ”avem un ministru și un șef de structură subordonată, nu mai comentăm inutil”. 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-21

TAGURI: eugen teodorovici, chirie, notificare, cadastru, imobil, sibiu, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Iul 2018

Este o reeditare a cazului ''NANA''din perioada basescu cand totul era legal iar comisia de atunci condusa de firea s-a facut de tot rahatul. Aici este vorba de doua entitati private unde statul nu are nici o treaba. Respectiva cladire nu se afla in proprietatea statului. Este un joc de denigrare a presedintelui la ordinul puscariasului voiculescu dat slugilor din latrina 3 urat mirositoare si closetul tv al fugarului ghita.Abureala pentru analfabetii si gunoaiele ciumei rosii.
ANONIM
21 Iul 2018

Orlando Teodorovici, Victor Ciorbea si Robert Negoita sunt cei mai mari datornici pe lista rusinii afisata de ANAF. PRIMELE 100 FIRME DE LA CARE NU A RECUPERAT ANAF NICI UN LEU SI CELE MAI INDATORATE SUNT DE STAT. ELE SUNT PROTEJATE DE ACEST PAPAGAL DJ. ORLANDO TEODOROVICI. HOTELUL DIN ALEXANDRIA AL PUSCARIASULUI DRAGNEA ESTE PE LISTA DATORNICILOR ANAF. CAND RECUPEREAZA BANII ACEST DISCO-DJ. TEODOROVICI.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...