2017-01-24 11:14


Exclusiv: Pretenţiile lui Oprescu

 |  14:06
Exclusiv: Pretenţiile lui Oprescu

Apariţia primarului Sorin Oprescu alături de cei doi lideri politici ai Opoziţiei a costat scump Uniunea Social Liberală. Cine îşi închipuie că Oprescu nu şi-a negociat scump trecerea în această tabără se înşală amarnic. Conştient probabil că în momentul de faţă are cele mai mari şanse pentru fotoliul de primar la anul, doctorul a venit cu o mulţime de pretenţii. Mare parte dintre acestea se leagă de oamenii din noua echipă şi din viitorul Consiliu General. Însă sursele noastre ne-au informat că au existat şi alte negocieri.

Ziarul „Puterea” vă prezintă, în premieră, „lista lui Oprescu”, pe care apar oamenii doriţi de actualul primar. Aceştia sunt:

Radu Popa, în prezent director la Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement, figurează ca viitor director la Administraţia Străzilor

Anca Alexandrescu, specialistă pe zona media a primarului, va fi consilier de imagine

Bogdan Hreapcă - director de Investiţii

Mircea Constantinescu – director Economic

Victor Adâr, consiler municipal, va fi omul pe probleme de Administraţie

Traian Negrei, actual consilier al primarului, va prelua Administraţia Monumentelor

Aurel Vlaicu – director Operaţiuni

Marius Savu – „omul cu spitalele”

La aceleaşi discuţii a fost făcută şi o listă cu actualii consilieri care îi convin primarului, mare parte din rândul membrilor PNL şi PSD. De partea cealaltă, oamenii apropiaţi de Marian Vanghelie au fost catalogaţi drept indezirabili. Se numără aici: Alexandru Păduraru, Maria Popa, Adrian Popescu, Victor Stan, Claudia Ţapardel, Virgil Nicorescu. În fine, un alt punct ce a cântărit greu la negociere a fost candidatura lui Dan Darabonţ la Primăria Sectorului 6. Acesta este febleţea actualului primar general şi ar trebui să fie alesul USL, în detrimentul lui Rareş Mănescu (PNL) sau Gabriel Mutu (proaspăt trecut la USL din barca PDL).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


A1A1A2
21 Sep 2011

Ponta a anuntat ca Mitrea va raspunde de campania electorala a PSD Bucuresti si implicit a lui Oprescu. 'Mitreo, esti cel mai bun !", ar spune Basescu. Oprescu l-a acuzat public pe Mitrea ca l-a tradat, ca i-a transferat voturi lui Basescu la alegerile pentru primaria Bucurestilor pierdute in 2000. Acum Mitrea coordoneaza campania lui Oprescu. De aia nu mai vine lumea la vot. Nu mai stie in cine sa creada. Mitrea are mari probleme in Justitie, asa ca e numai bun de manevrat. Din cauza acestor probleme Mitrea a incercat, prin negocieri directe, sa plece din PSD, impreuna cu distinsa sa sotie, la UNPR sau chiar PDL. L-au lasat la PSD, sa-i incurce din interior. A candidat chiar pentru presedintia PSD la congresul din februarie 2011, dar era prea compromis pe teme de coruptie ca sa-l voteze delegatii. Succesuri, Mitreo !
MARIAN STAICA
21 Sep 2011

Domnul oprescu intrebatil pe bogdan gorgescu ................de piata george cosbuc cind a luat foc si de bani care sau pierdut intretimp .........???pentr-u ca e vb deciteva miliarde care a semna t pentru ei sau pe dumitru ulmet sau virgil nicorescu sau pe actuala directoare FLORENTINA MARIN CARE OCUPA FUCTIA DE DIRECTOR LA D G A P DIN SECTORUL 5 SAU PE AGHERGESEI EMIL ACOLO LA SECTORUL 5 SUNT BANI JUSTIFICAT-I PRIN FACTURI DAR CU SUME FOARTE IMPORTANTE CA SA ACOPERE SUMELE SUPSTRASE RUGAM D N A SA FACA DIN NAU ANCHETA LA PRIMARIA SECTOR 5 VA MULTUMIM
Random image