2019-01-17 13:13


EXCLUSIV. Poliția vrea să construiască un Arest CENTRAL în inima Bucureștiului. Avizele au fost semnate fulger în decembrie și ianuarie

 |  10:36
EXCLUSIV. Poliția vrea să construiască un Arest CENTRAL în inima Bucureștiului. Avizele au fost semnate fulger în decembrie și ianuarie

Pe masa arhitecțiilor de la Primăria Capitalei se află un proiect inițiat de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. El prevede construirea unui arest central în centrul Capitalei, mai exact pe Vitan Bârzești. Arestul va avea gard transparent la exterior și la interior gard de fier, mascat de gard viu pentru cei arestați.

Arestul Central Suprateran, cum este denumit în documentele oficiale de la Primăria Capitalei, ar urma să fie construit pe soseaua Vitan Bârzești, numărul 22. Potrivit documentelor consultate de reporterii noștri, arhitectul șef al Capitalei și-a dat deja acordul pentru acest proiect la jumătatea lunii decembrie a  lui 2017, iar avizul de oportunitate a fost semnat pe data de 11 ianuarie 2018. 

Clădirea va avea două etaje în subteran și trei etaje suprateran, imobilul ce se va construi urmând să aibă maxim 16 metri. Potrivit documentelor, proiectul a fost inițiat de către Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. 

Vezi aici proiectul integral: Arest Central Suprateran.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-05

TAGURI: arest, politie, vitan barzesti, primaria capitalei, constructie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...