2017-01-20 16:06

EVENIMENT


Executat în stil mafiot

 |  21:00

Un afacerist italian şi-a ucis partenerul român de afaceri, în plină zi, pe străzile din Oradea. După ce l-a executat cu sânge rece împuşcându-l pe la spate în cap, italianul s-a urcat în maşina sa, Lada Niva, şi a plecat.

Afaceristul Aldisio Zappa a fost prins la scurt timp de poliţişti la aproximativ 40 km de municipiul Oradea, în localitatea Tinca, în timp ce se îndrepta spre Arad, unde îşi are domiciliul şi afacerile. Aldisio Zappa, de 58 de ani, are o firmă, alături de concubina sa, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul materialului lemnos. De altfel, şi victima, Attila Nemeş, de 38 de ani, încă neîmpliniţi, avea afaceri, printre altele, în acelaşi domeniu. El era căsătorit şi avea doi copii.

Ieri-dimineaţă, în jurul orei 8.00, Attila Nemeş ieşise din bloc şi se îndrepta spre maşină pentru a pleca în oraş. Avea asupra sa o geantă de umăr. A fost abordat de italian, care i-ar fi spus că trebuie să-şi achite datoria (sursele vorbesc despre câteva mii de euro). Potrivit anchetatorilor, Nemeş ar fi zâmbit şi i-ar fi dat de înţeles că nici nu se pune problema, abandonându-l pe Zappa şi îndreptându-se spre maşină. Italianul s-a supărat şi a scos o armă cu ţeava retezată şi l-a împuşcat cap. Martorii au auzit două focuri de armă, dar asta se va stabili numai la necropsie. Două ambulanţe SMURD au ajuns în câteva minute la faţa locului, iar echipajele de intervenţie s-au chinuit aproape o oră să-l resusciteze, însă în zadar. Şi soţia lui Nemeş a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza şocului emoţional suferit.

După ce a fost prins şi reţinut de procurori, italianul a povestit în detaliu tot ce s-a întâmplat. Arma folosită la crimă este deţinută cu acte de concubina sa, Zappa având permis doar pentru un pistol cu gaze. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-06

TAGURI: executat, aldisio zappaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image