2018-11-14 14:11


Explozie puternică într-un apartament din Piteşti. O persoană, rănită

 |  08:22
Explozie puternică într-un apartament din Piteşti. O persoană, rănită

O explozie puternică s-a produs, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc din cartierul piteştean Trivale, din cauza unei acumulări de gaze. O persoană a fost rănită şi transportată la spital cu arsuri pe faţă şi mâini.

În momentul deflagraţiei, în apartament se aflau doi fraţi care executau lucrări de amenajare a locuinţei.

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi de la Poliţie s-au deplasat de urgenţă la faţa locului.

"A fost o explozie neurmată de incendiu, într-un apartament din cartierul Trivale. A fost afectat doar apartamentul respectiv, o persoană fiind rănită. Totul din cauza unei acumulări de gaze. (...) În interiorul locuinţei erau doi fraţi, care lucrau în respectivul imobil, îl zugrăveau, îl amenajau. Colegii mei au intervenit cu un echipaj cu apă şi spumă şi două ambulanţe, una de prim ajutor şi una de terapie intensivă mobilă. O persoană este rănită. A primit îngrijiri medicale de la colegii mei şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Argeş", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, potrivit Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-23

TAGURI: explozie, puternica, apartament, pitesti, persoana, ranita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...