2017-01-20 14:00

EVENIMENT


Explozie într-un bloc din Iaşi ! Un rănit şi 16 apartamente avariate

 |  09:03

O explozie care a avut loc în dimineaţa de sâmbătă în cartierul Dancu din municipiul Iaşi a provocat rănirea unei persoane şi avarierea a 16 apartamente ai unui bloc cu patru etaje, locatarii precizând că cea mai probabilă cauză a deflagraţiei a fost o centrală termică defectă.

Persoana rănită a suferit arsuri de gradele II şi III, fiind transportată la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Pe lângă cele 16 apartamente avariate, au mai fost afectate şi câteva autoturisme parcate în zonă.

„În prezent se fac cercetări la faţa locului, nu putem preciza cauzele exploziei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Silvia Spiridon, potrivit Mediafax.

„Explozia s-a petrecut într-un apartament. Toată lumea spune că este din cauza unei centrale termice din apartamentul unui vecin. Am chemat aseară (vineri seară – n.r.) o echipă de la E.ON să facă verificări, pentru că era miros de gaz puternic. Au făcut verificări şi apoi au plecat”, a precizat un locatar, al cărui apartament a fost avariat de deflagraţia din dimineaţa de sâmbătă.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cauza deflagraţiei şi au anunţat că alimentarea cu gaz metan şi curent electric din zonă a fost oprită.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-22

TAGURI: explozie iasi, deflagratie iasi, explozie centrala termica, raniti explozieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image