2017-01-23 02:34


Extrădarea lui Hayssam, în linie dreaptă. Deputaţii jurişti au adoptat proiectul de ratificare a Tratatului de extrădare cu Siria

 |  19:41
Extrădarea lui Hayssam, în linie dreaptă. Deputaţii jurişti au adoptat proiectul de ratificare a Tratatului de extrădare cu Siria

Comisiajuridică a Camerei Deputaţilor a adoptat, ieri, rapoarte favorabile pentruproiectele de ratificare a Tratatului privind extrădarea între România şiSiria, respectiv ratificareaTratatului privind transferarea persoanelorcondamnate în vederea executării pedepselor privative de libertate. Tratatuleste esenţial în cazul Omar Hayssam.

Deputaţiijurişti au votat în unanimitate atât proiectul de lege pentru ratificareaTratatuluiprivind extrădarea între România şi Republica Arabă Siriană,câtşiproiectul pentru ratificareaTratatului între cele douăstate privind transferarea persoanelor condamnate în vederea executăriipedepselor privative de libertate, ambele semnate la 10 noiembrie 2010.

Preşedintele a semnat, pe 3 februarie, decretul pentru supunereaspre ratificare Parlamentului a Tratatului privind extrădarea între România şiRepublica Arabă Siriană, precum şi decretul pentru supunerea spreratificare Parlamentului a Tratatului privind transferarea persoanelorcondamnate. Cele două tratate au fostsemnate la Bucureşti în data de 10 noiembrie, între ministrul justiţiei, Cătălin Predoiu, şi ministrulsirian de externe, cu ocazia vizitei preşedintelui Siriei Bashar al-Assad înRomânia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image