2017-01-20 22:23

EVENIMENT


Făcut KO de DIICOT

 |  21:00
Făcut KO de DIICOT

Boxerul Daniel Dăncuţăa fost ridicat, ieri, alături de alte 11 persoane, de procurorii DIICOT într-un caz de fraudă prin skimming, fiind suspectat că face parte dintr-o grupare ce acţiona în Italia, Suedia, Slovenia şi Olanda.Ieri au fost făcute 12 percheziţii domiciliare.

Pe parcursul anului 2010, RicăDaniel Dăncuţă, Florinel Patrichi şi Gabriel Prisecaru au format un grup infracţional organizat, la care au aderat şi alte persoane, în vederea obţinerii unor beneficii financiare din fabricarea şi comercializarea dispozitivelor de fraudare a mijloacelor de plată electronice.Ulterior, Patrichi a constituit un alt grup infracţional organizat ce folosea echipament achiziţionat de la Dăncuţăpentru a fraudamijloace de plată electronice şi pentru desfăşurarea de activităţi de skimming în mai multe ţări din Europa, în special Italia.

Procurorii DIICOT au cooperat în această cauză cu autorităţile judiciare din Italia, Suedia, Slovenia şi Olanda. Cercetările în cauză au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO), suportul tehnic şi informativ fiind asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGP.

Daniel Dăncuţă, cunoscut ca membru important al lumii interlope băcăuane, a practicat boxul de copil. La 17 ani, a plecat la Clubul Dinamo, terminând şi liceul în Capitală. Provenit dintr-o familie bună, Dăncuţă l-a avut, în Capitală, ca antrenor pe Vali Vrânceanu, în vreme ce, în Bacău, fusese pregătit de Relu Auraş. Ulterior, la seniori, a trecut rapid la profesionişti şi a boxat mult în SUA, unde a şi câştigat multe meciuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: Daniel_dancuta, boxer_skimming, dancuta_diicot, dancuta_skimmingComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image