2018-10-20 03:15


Falsificator de carduri, reținut de procurorii DIICOT

 |  12:08
Falsificator de carduri, reținut de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT din București au reținut un bărbat care a folosit carduri false de Sărbători pentru a retrage bani dintr-un bancomat. El a fost prins în flagrant în timp ce retrăgea bani de la un bancomat de pe Şoseaua Mihai Bravu.

Conform unui comunicat de presă al DIICOT, pe 31 decembrie 2015 și pe 2 ianuarie 2016, Bobi Constantin Ciulin, în vârstă de 34 de ani, din Constanța, a retras cu acele carduri 19.800 de lei.

El a fost prins în flagrant delict în a doua zi a acestui an, în jurul orei 1.20, în zona Șoseaua Mihai Bravu, având asupra sa 32 de carduri bancare, dintre care 14 neinscripționate (blank) și 18 falsificate și contrafăcute, suma de 11.988 de lei, precum și șase chitanțe de retragere de la două ATM-uri, transmite Digi24.

De asemenea, arată procurorii DIICOT, la domiciliul său au fost găsite și ridicate un hard disk, un laptop, 50 cartele din material PVC goale (blank), un dispozitiv "MSR605" pentru citire și scriere cartele din material PVC, o imprimantă, un laminator, precum și suma de 60.000 lei.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, prin utilizarea unui instrument de plată electronică, inclusiv a datelor de identificare care permit utilizarea acestuia și accesul, fără drept, la un sistem informatic, în scopul obținerii de date informatice prin încălcarea măsurilor de securitate și punerea în circulație de valori falsificate, se menționează într-un comunicat de presă al IGPR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-03

TAGURI: diicot, procurori, falsificator carduri, constanta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STRATEG
04 Ian 2016

Ba , dar de unde a avut materialele pentru falsificare ?
Random imageUltimele stiri


loading...