2016-12-09 13:52

EVENIMENT


Fanii Ştiinţei, protest la Guvern

 |  20:08

Suporterii defunctei Universitatea Craiova vin să protesteze în Piaţa Victoriei, faţă de Adrian Mititelu, dar şi faţă de Federaţia Română de Fotbal. Forul condus de Mircea Sandu, prin membrii CEx, este văzut drept principal răspunzător pentru excluderea Ştiinţei din fotbalul românesc. Primăria Capitalei a aprobat mitingul fanilor, care va avea loc pe 24 martie, între orele 16.00 şi 18.00. Alături de aceştia, la protest vor lua parte şi membrii Asociaţiei Suporterilor Români, dar şi susţinători ai galeriilor echipelor din Bucureşti, Steaua, Dinamo şi Rapid. Principala doleanţă a suporterilor olteni este reafilierea imediată a Universităţii Craiova. Fanii, care vor să scape mai repede de Adrian Mititelu, resping categoric ideea înfiinţării unei noi echipe la Craiova şi cer în acest sens ajutorul fostelor glorii ale clubului alb-albastru pentru a se alătura acestui protest. Un miting similar va avea loc pe 8 aprilie şi la Craiova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-15

TAGURI: Suporteri, protest, miting, piata_victoriei, universitatea_craiovaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Protest al angajaților uzinei Dacia de la Mioveni Câteva zeci de muncitori ai uzinei Dacia Renault de la Mioveni protestează, vineri dimineaţă,... 02 Dec 2016 | (0)
Protest al șoferilor din cauza stării proaste a drumului județean DJ 294 Un număr de 100 de persoane și 40 de autoturisme și autoutilitare participă, duminică, la un... 04 Dec 2016 | (1)