2017-01-17 09:31

EVENIMENT


Allianz-Ţiriac Asigurări, la miting?

 |  19:27
Allianz-Ţiriac Asigurări, la miting?

Participanţii la mitingul anti-Băsescu şi anti-Guvern din Piaţa Universităţii, de ieri-seară, au afişat diverse bannere cu mesaje împotriva actualei Puteri, dar nu numai. Surprinzător, în faţa Teatrului Naţional din Bucureşti, mai mulţi tineri au afişat patru bannere portocalii pe care era scris „Allianz-Ţiriac Asigurări solicită demiterea de urgenţă a preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Constantin Buzoianu”.

Contactaţi de noi, reprezentanţii Allianz-Ţiriac Asigurări ne-au precizat că nu au nici o legătură cu persoanele care au postat aceste mesaje. „Allianz-Ţiriac Asigurări consideră o farsă afişarea acestor bannere în cadrul mitingului de la Piaţa Universităţii. Este absurd, nu înţelegem cine are interes să afişeze asemenea bannere”, ne-au spus reprezentanţii Allianz-Ţiriac Asigurări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMITRU IUGA
20 Ian 2012

N-as crede ... Observati ca Tiriac a iesit din bun carul lui si a inceput sa -si dea cu parerea, semn ca poarta negocieri. Nu m -ar mira intrarea in poli tica impreuna cu Patriciu ... Si nu mi se pare del oc rau ....
MARIO-AUSTRIA
21 Ian 2012

Da totdeauna bogatul vrea si mai multa bogatie,nu intereseaza prn ce mijloa ce o face , cu ajutorul s aracilor ,cu ajutorul cor uptiei el vrea sa fie cit mai bogat, vrea sa mai p una ceva bani deoparte pe ntru fiul sau sa aibe , c e trage pe nas,, Rusine s a va fie Parvenitilor!!!.

Adauga un comentariu

Random image