2018-12-17 12:53


Femeie, accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Braşov

 |  13:58
Femeie, accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Braşov

O femeie de 64 de ani a murit, marți dimineața, după ce a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni de pe Calea București din Brașov. Inspectoratul Judeţean de Poliţie a precizat că femeia s-a angajat să traverseze strada pe trecerea de pietoni, însă un șofer din Buzău nu a reușit să oprească la timp, accidentând-o mortal.

"În data de 19 ianuarie 2016, în jurul orei 10.00 pe Calea București din Brașov un bărbat de 73 de ani care conducea un autoturism, ajungând la trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Soarelui, nu a acordat prioritate și a accidentat mortal o persoană de sex feminin de 64 de ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Brașov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov", se arată în comunicatul de presă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, comisarul-șef Liviu Naghi, este a treia persoană accidentată mortal pe trecerea de pietoni de la începutul acestui an.

"Dacă în anul 2014 numărul pietonilor accidentați mortal pe trecerea de pietoni a fost de trei, anul trecut doi, iată că în acest an, în nici o lună, trei pietoni au fost accidentați mortal, dintre care doi în cursul nopții. De asemenea, adăugați că numai în cursul săptămânii trecute polițiștii rutieri au ridicat un număr de 69 de permise de conducere pentru neacordare de prioritate la trecerile de pietoni. Este un număr destul de mare", a precizat comisarul-șef Liviu Naghi, pentru Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

TAGURI: femeie, accidentata, mortal, trecere, pietoni, brasov
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IOAN
24 Ian 2016

condoleante familiilor, mostenitorii legali pot obtine despagubiri de la asigurator! pt mai multe detalii contactati-ne la adresa de email despagubiriexpert1@yahoo.ro
Random imageUltimele stiri


loading...