2018-12-16 19:36


Festivalul Mamaia, eclipsat de X-Factor şi Vocea României

 |  21:00
Festivalul Mamaia, eclipsat de X-Factor şi Vocea României

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia, organizat de Consiliul Judeţean Constanţa, a ajuns la cea de-a 41-a ediţie.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 25-28 august, iar printre membrii juriului de anul acesta sunt Cristi Minculescu, Adrian Ordean, Mihai Pocorschi, iar preşedintele juriului, după cum ne-a obişnuit în ultimele ediţii, este Mădălin Voicu. Anul acesta festivalul vine cu un suflu nou după ce a fost introdusă în grilă şi o seară rock.

După ediţia cu numărul 40, când festivalul a avut parte de multe voci răsunătoare, anul acesta organizatorii se simt „sabotaţi”de cele două show-uri muzicale tv X-Factor şi Vocea României, care în această vară au fost în căutare de talente. „Anul acesta am avut ceva probleme cu aceste două emisiuni, pentru că mulţi tineri au fost atraşi de aceste show-uri tv, chiar dacă regulile impuse de producători au fost drastice. Spun drastice, pentru că amenzile pot ajunge şi la 50.000 de euro pentru participanţii care nu respectă contractul de exclusivitate. Acest lucru ne-a afectat şi chiar a fost o problemă pentru noi. Am reuşit să acoperim cheltuielile cu ajutorul doamnei Elena Udrea”, a declarat preşedintele juriului, Mădălin Voicu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...