2018-12-19 09:39


Fetiţă de trei ani, în stare gravă după ce a luat foc într-o maşină

 |  07:34
Fetiţă de trei ani, în stare gravă după ce a luat foc într-o maşină

O fetiţă în vârstă de trei ani, din oraşul arădean Curtici, se află în stare gravă la spital, cu arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului. Copila a luat foc într-o maşină în care se juca nesupravegheată.

Surse din cadrul postului de Poliţie Curtici, citate de Mediafax, au afirmat că o fetiţă de trei ani a fost rănită grav, sâmbătă după-amiază, după ce a luat foc într-un autoturism parcat în faţa casei.

Potrivit primelor informaţii, autoturismul era pornit, pentru că bunicul fetiţei lucrase la motor.

Ulteior, bunicul a observat focul şi a scos copilul din maşină, fetiţa fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Managerul spitalului, Adrian Wiener, a precizat că medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale copilului.

"Fetiţa a ajuns la spital cu arsuri foarte grave, pe 60 la sută din suprafaţa corpului, şi a fost pusă sub ventilaţie mecanică. A fost transportată imediat la Timişoara, la Spitalul «Louis Ţurcanu», dar cu o ambulanţă, întrucât ceaţa nu a permis decolarea elicopterului SMURD. De acolo va fi transferată cu un avion la Spitalul «Grigore Alexandrescu» din Bucureşti", a afirmat Adrian Wiener.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-08

TAGURI: fetita, trei, ani, stare, grava, ia, foc, masina, joaca, nesupravegheat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NU NE CIVILIZAM.
08 Noi 2015

Noi nu n-o sa ne civilizam niciodata, desi iesim in strada cu tot felul de pancarte pe care scrie ca trebuie sa respectam legile si normele de civilizatie. Fix azi am vizitat pe cineva care avea numele de Gabriel si in parcare am calcat in rahat amestecat cu biscuiti din aia rotunzi. Mai fratilor, nu sunt legi care iti interzic sa transformi strada in cocina? Pai respecta-le!
Random imageUltimele stiri


loading...