2017-01-23 18:58


Fiica unui angajat SRI a pozat sexy pentru liceeni

 |  18:40

Două noi scandaluri sexuale strică imaginea învăţământului românesc. Pozele cu eleva olimpică dezbrăcată au umplut holurile unuia dintre cele mai bune licee din Dâmboviţa.

O elevă din clasa a IX-a, cu rezultate foarte bune la învăţătură, de la Colegiul Naţional “Ienăchiţă Văcărescu”din Târgovişte, a declanşat un scandal după ce a pozat nud, iar imaginile cu ea au fost răspândite prin unitatea de învăţământ. Eleva susţine că pozele erau adresate iubitului ei, din America, dar o colegă le-a copiat, spărgându-i contul de Facebook, şi le-a trimis tuturor colegilor, prin intermediul telefonului mobil. Mai mult, tatăl elevei este angajat în cadrul Serviciului Român de Informaţii. Surse din cadrul Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa au declarat pentru ziarul “Puterea”că direcţiunea unităţii de învăţământ ar dori să o sancţioneze pe elevă pentru că a “stricat” imaginea liceului. Regulamentul de ordine interioară nu permite însă conducerii instituţiei să o sancţioneze pe elevă pentru că a pozat dezbrăcată, a mai precizat aceeaşi sursă.

Un alt scandal sexual a izbucnit la Bacău, unde doi elevi de la un grup şcolar s-au pozat în timp ce întreţineau o partidă de sex oral. Un elev din clasa a XII-a ar fi luat-o cu forţa în toaleta unităţii şcolare pe fosta sa prietenă, elevă în clasa a IX-a, şi ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Partida de sex oral a fost filmată de tânăr cu telefonul mobil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-03

TAGURI: scandal- sexual, invatamant, sex- oral, colegiu, liceuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image