2019-02-24 01:09


FIREA, acuzată că a denaturat sensul fotografiei cu TRICOLORUL din Piaţa Victoriei

 |  12:12
FIREA, acuzată că a denaturat sensul fotografiei cu TRICOLORUL din Piaţa Victoriei

Un fotograf, pe numele său Octav Drăgan, susţine că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat share pe reţelele de socializare unei fotografii a sa cu TRICOLORUL din Piaţa Victoriei şi i-a denaturat mesajul, şi anume că peste culorile tricolorului au fost trecute procentele obţinute de partide la alegerile parlamentare.

Fotograful spune pe Facebook că respectiva poză a fost “furată” şi repostată pe Facebook, fiindu-i denaturat mesajul. Astfel, peste culorile tricolorului au fost înscrise procentele obţinute de partide la alegerile parlamentare din luna decembrie, respectiv PSD, cu un procent de 45,47% trecut peste culoarea roşie a tricolorului, PNL 20,04%, procent trecut peste culoarea galbenă a tricolorului şi USR - 8,87%, procent trecut pe culoarea albastră, notează Mediafax.

"ANUNŢ!!!! O adunătură de oameni din PSD şi-au permis sa-mi fure fotografia cu tricolurul luminat si sa-i denatureze mesajul. Ce pot să fac? Firea şi-a sters postarea ceva mai devreme. Sunt prea mulţi!!!! HOŢILOR!!!!!!!!!", a scris fotograful pe pagina sa de Facebook, mesaj la care a adăugat şi o captură în care se arată că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar fi repostat fotografia distribuită iniţial de Floriana Jucan.

"Protestatarii sunt oneşti! Recunosc rezultatele alegerilor! PSD - 45,47%, PNL 20,04% şi USR - 8,87%", a scris Floriana Jucan pe Facebook, mesaj căruia i-a fost adăugată şi fotografia.

Postarea cu pricina a dispărut ulterior de pe contul de socializare al primarului general al Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-13

TAGURI: gabriela firea, fotografie denaturata, tricolor, piata victoriei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ADRIAN
13 Feb 2017

Aceasta petarda in loc sa-si faca treaba de primar sta mai mult pe facebook. A zapacit toata primaria cu prostiile ei si cu hotiile de Voluntari. Daca o intreaba DNA de sanatate probabil ca va sari ca arsa ca e politic si se urmareste eliminarea ei din politica. Dragi bucuresteni, asa meritati daca alegeti o moldoveanca in fruntea orasului. Sa va spalati cu dansa pe cap.
LISTE VOT CADASTRALE
13 Feb 2017

DE CE VOTAM IN ORDINE ALFABETICA, OARE PENTRU SA NU MAI PUTEM CONSTATA MILIOANELE DE CNP_uri si NUMERE CADASTRALE INEXISTENTE? Oare nu asa se MANIPULEAZA ALEGERILE? Oare nu asa a intrat in Parlament PMP cu BASESCU?
ADRIAN PETARDA NESIMTITA
13 Feb 2017

Este de inteles ca niste drogati si bautori de pisat il contesta pe primarul general oricat de bun ar fi Curva aia de fotograf tipa ca i au furat poza Bai lighioana isterica am facut si eu nu una 100 de poze cu tricolorul si le am postat De la mine a luat doamna FIREA POZA AMETIT DE DREAPTA CURULUI
PENTRU OCTAV DRAGAN
13 Feb 2017

Trebuia sa iesi in piata si sa strigi sariti vrea sa ma futa psd ul doar esti curva mincinoasa!!
NESIMțIRE
13 Feb 2017

Mi se pare normal VA DERANJEAZA PROCENTELE ????? ASTA ESTE VIATA ....DRAGANE DITE LA TATARU SA ITI DEA PUTINAmuie
NESIMțIRE
13 Feb 2017

Mi se pare normal VA DERANJEAZA PROCENTELE ????? ASTA ESTE VIATA ....DRAGANE DITE LA TATARU SA ITI DEA PUTINAmuie
CETATEAN
13 Feb 2017

NU VREA SA MAI LUCREZE . ARE LUCRARI NESEMNATE CU ANI . TREBUIE JUDECATA PENTRU ABUZ IN SERVICI . FAVORIZEAZA NEMUNCA LA TOTI SALARIATI PRIMARIEI . LUCRAREA ESTE PLATITA DE MINE . SA MAI TINA AUDIENTE CU CETATENI NEMULTUMITI . AM CONTRACT CU O FIRMA SI PIERD INTELEGEREA . VOI VENI CU PROCESUL INPOTRIVA PRIMARIEI SA PLATEASCA EI PIERDEREA PROCESULUI .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...