2018-11-18 14:23


Firea, după incidentul de pe Arena Naţională: Eu am avut cea mai bună intenţie

 |  14:14
Firea, după incidentul de pe Arena Naţională: Eu am avut cea mai bună intenţie

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat pentru RFI, referindu-se la incidentele de pe Arena Naţională, de la ceremonia organizată pentru Simona Halep, că a avut cea mai bună intenţie, dar rezultatul nu a fost cel dorit şi este clar că au greşit, atât ea cât şi echipa. Ea a apreciat că momentul ar fi trebuit să aibă loc într-un cadru mai restrâns, după care Simona Halep să se fi dus singură la întâlnirea cu fanii săi de pe Arena Naţională. Gabriela Firea şi-a cerut scuze Simonei Halep şi fanilor săi.

”M-am tot gândit zilele acestea, am reflectat dacă a fost sau nu bine, dacă am procedat corect şi am ajuns la o concluzie la care sper să ajungă cât mai multă lume : bunele intenţii au existat încă din prima clipă - că nu a ieşit tocmai cum am dorit, într-adevăr, acesta este marele regret ... Eu am avut cea mai bună intenţie, dar rezultatul nu a fost cel dorit şi este clar că am greşit, atât eu cât şi echipa, pentru că într-un climat destul de tensionat cum era cel din Bucureşti acum o săptămână şi după mitingul PSD, era clar că nu era cel mai potrivit loc şi moment să înmânez cheia oraşului şi diploma de excelenţă , după ce îi confersiem deja titlul de cetăţean de onoare Simonei Halep în februarie, pe Arena Naţională, acolo unde noi am organizat cu mare drag şi cu tot sufletul întâlnirea Simonei cu fanii săi.", a declarat Gabriela Firea.

Ea a explicat că a mers doar pe ideea că aşa se procedează în toată Europa, aşa se procedează şi în America.

"Toată dimineaţa de lunea trecută am fost criticată că nu mă organizez mai repede şi mai bine pentru a organiza ceva deosebit pentru Simona şi m-am gândit că voi fi acuzată de aroganţă dacă nu merg acolo să înmânez şi să plec - pentru că asta a fost şi ideea - să înmânez cheia, să mă retrag şi să urmeze tot showul pe care l-am pregătit . Nu a existat nici o secundă intenţia de a rămâne eu în continuare la evenimentul Simonei Halep", a povestit primarul Capitalei.

Ea a recynoscut că cea mai bună soluţie ar fi fost o cermonie restrânsă la Primărie, iar Simona Halep să se întâlnească singură cu fanii pe Arena Naţională.

"Acum la rece putem să spunem orice, iar eu pot să spun că m-aş fi bucurat să fiu mai înţeleaptă sau mai prevăzătoare şi să organizăm o ceremonie, să spunem, mai restrânsă, în cadrul Primăriei, la sediu sau poate la o altă locaţie, şi apoi la Arenă să meargă doar Simona, bineînţeles că acum cu mintea de azi, ştiţi cum e... mintea românului cea de pe urmă”, a conchis Firea.

În urmă cu o săptămână, aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia şi o plachetă. De altfel, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.

Ulterior, Gabriela Firea, a afirmat, într-o postare pe Facebook, după ce a fost huiduită pe Arena Naţională, la ceremonia de prezentare a trofeului primit de Simona Halep după victoria de la Roland Garros, că de dimineaţă "aparatul sorosist de propagandă" a demarat compromiterea evenimentului şi că seara "echipe de cetăţeni cu venin" au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, apreciind că, din respect pentru performanţa Simonei Halep, aceştia puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naţionale, argumentul său fiind că "acolo este despre sport, respect, valori, performanţă, nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu".

Ulterior, ca urmare a criticilor şi insultelor celor care i-au comentat postarea, Firea şi- a închis pagina de Facebook. Marţi şi-a redeschis-o, însă comentariile au reapărut, motiv pentru care şi-a închis-o din nou. Au urmat mai multe episoade în care pagina a fost închisă şi apoi redeschisă, inclusiv textul referitor la incidentele de pe Arena Naţională fiind şters şi repostat. La redeschiderea paginii, postarea a fost ştearsă definitiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-18

TAGURI: gabriela firea, arena nationala,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Iun 2018

Cand IOHANIS marsaluia in geaca rosie la un miting neautorizat (el ca sef de stat nu ar fi trebuit sa faca asa ceva niciodata ) nu a spus nimeni nimic desi ar fi trebuit huiduit incontinuu pentru apartenenta la un grup SOROSIST de daramare a romaniei
ANONIMUS
19 Iun 2018

Mai terminati cu sorosistii caci nici nu exista in fapt. Va razboiti de fapt cu fosti comunisti sadea.
TUDOR
19 Iun 2018

Drumul spre Iad e pavat cu intentii bune, mai draga!
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...