2018-12-11 14:31


Firma liderului PC Bihor deszăpezeşte drumurile judeţului

 |  19:52
Firma liderului PC Bihor deszăpezeşte drumurile judeţului

Drumurile judeţului Bihor vor fi deszăpezite în următorii 4 ani de firma preşedintelui organizaţiei judeţene a Partidului Conservator, Traian Bodea. Contractul a fost încheiat, pe 12 iulie, de Consiliul Judeţean pentru 1,4 milioane lei fără TVA.

Firma liderului PC Bihor, Ghenau Trade SRL, nu este la primul contract primit de la Consiliul Judeţean Bihor, condus de liberalii Radu Tîrle şi Dumitru Voloşeniuc, în calitate de preşedinte, respectiv vicepreşedinte. Anul trecut, pe 26 noiembrie, Ghenau Trade a fost desemnată să asigure protecţia drumurilor judeţene din zona Aleşd, tot pentru 4 ani, contra sumei de 2,6 milioane lei fără TVA. În judeţul Bihor, societatea patronată de liderul PC a mai încheiat contracte cu Primăria Marghita (pentru reabilitarea Casei de Cultură, în valoare de 2,2 milioane de lei) şi cu societatea publică Compania de Apă Oradea SA (pentru extinderea reţelei de canalizare pluvială pe Drumul Uzinal, în valoare de 3 milioane de lei).

Poate cel mai „gras” contract obţinut de firma Ghenau Trade a fost modernizarea unui drum judeţean. Afacerea a fost parafată cu acelaşi Consiliu Judeţean, în luna mai a anului trecut, pentru suma de 14 milioane de lei fără TVA (peste 3,5 milioane de euro).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-26
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...