2019-02-20 13:42


Fiul cel mic al ministrului Toader, RĂNIT într-un accident RUTIER! A adormit la volan

 |  12:11
Fiul cel mic al ministrului Toader, RĂNIT într-un accident RUTIER! A adormit la volan

Fiul cel mic al ministrului Tudorel Toader, Teodor Andrei, a provoccat, marţi dimineaţă, un accident, intrând cu maşina într-un podeţ, în localitatea Chicerea, judeţul Iaşi. Se pare că din cauza oboselii, a pierdut controlul volanului, iar în urma accidentului atât el, cât şi o pasageră au fost răniţi.

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orei 4.00. Fiul cel mic al ministrului Tudorel Toader, Teodor Andrei, se deplasa cu maşina dinspre Răducăneni spre Iaşi, iar în localitatea Chicerea a pierdut controlul volanului şi a lovit un podeţ, scris News.ro.

Potrivit Poliţiei, fiul ministrul Justiţiei ar fi pierdut controlul volanului, după ce ar fi aţipit la volan. Maşina s-a izbit de un podeţ. Atât şoferul, cât şi pasagera din dreapta au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

"Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul a fost testat. dar nu s-a descoperit că acesta consumase alcool", a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu, a afirmat că cele două persoane implicate în accident au ajuns la spital conştiente şi că sunt în afara oricărui pericol.

Potrivit medicului ieşean, după ce au fost fost efectuate o serie de investigaţii, cei doi pacienţi au fost direcţionaţi către spitalul de Neurochirurgie din municipiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-19

TAGURI: tudorel toader, fiu, ranit, accident rutier,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
19 Iun 2018

"...nu consumase alcool"___------____ dar cine umbla pe la 4 dimineata pe sosele posibil ca nu prea dormise, si probabil de la ceva "fumuri", ca doar nu se trezise la 3 dimineata sa se duca in targul iesilor cu pupaza (de langa el) s-o vanda pe post de gaina...Da' are toader-milogu grija, curand va reiesi ca individul era in misiune de stat...Asa ca masina reparata pe gratis, iar despagubirile personale pe masura...
ANONIM
19 Iun 2018

UN FLEAC . DUMNEZEU SE ARATA MAI DEVREME SA MAI TIRZIU .
ANONIM
19 Iun 2018

CEEA CE NU STIU TICALOSII ORICAT DE MARI SI PUTERNICI AR FI ORI SE CRED ESTE FAPTUL CA DUMNEZEU NU BATE NICIODATA CU PARU. CINE ARE MINTEA LUMINT, BUNA CREDINTA SI IL ZLUJESTE PE DUMNEZEU VA FI APARAT CU NEAMUL LUI.
@ ANONIM
19 Iun 2018

O mica precizare....cand va avea accident " anonim.ul" nimeni nu va spune nimic ....asta ptr ca este un NIMENI pe lume ...ALUPIGUS
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...