2019-01-16 20:38


Fiul lui Caiac, KO la volan

 |  21:00
Fiul lui Caiac, KO la volan

Fiul lui Mihai Pârvu, zis Caiac, cunoscut membru al lumii interlope din Craiova, ucis în august 2008, a provocat, ieri-dimineaţă, un accident rutier, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Agenţii de la Biroul Rutier al Poliţiei Municipale Craiova au fost sesizaţi, în jurul orei 7.00, printr-un apel efectuat la serviciul unic de urgenţă 112 că, la intersecţia Ştirbei Vodă cu Banul Stepan din Craiova a avut loc un accident rutier, la volanul maşinii fiind fiul interlopului Mihai Pârvu, Alexandru Cosmin Pârvu, de 24 de ani.

„Din primele cercetări s-a stabilit că acesta, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe esplanada din faţa parcului Tineretului şi a lovit gardul împrejmuitor, fără a rezulta victime omeneşti. Acesta emana miros de băuturi alcoolice motiv pentru care i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest şi întrucât a refuzat a fost dus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, agentul Amelia Căprărin. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, a precizat reprezentantul IPJ Dolj.

Nu este prima dată când fiul celebrului interlop intră în atenţia autorităţilor. În 2010, Cosmin Alexandru Pârvu a fost prins la volanul unui autoturism, deşi avea permisul de conducere suspendat. Mai mult, poliţiştii au descoperit asupra sa şi o substanţă despre care se credea ar fi putut fi cocaină.

Ion Mihai Pârvu, zis şi Caiac, unul dintre cei mai notorii infractori ai Craiovei, a fost împuşcat mortal de omul sau de încredere Cătălin Mavrichie, a practicat boxul în anii ’80 şi este cel care a înfiinţat Asociaţia Judeţeană de Box Dolj. Pârvu şi-a căpătat porecla de „Caiac” de la antrenorul său de box, Vasile Fântână, când urcau la munte într-un stagiu de pregătire. Fântână l-a apostrofat în glumă, pentru că era mai greoi, şi i-a spus că ar fi mai bun pentru kaiac-canoe decât pentru box. După ce şi-a încheiat cariera sportivă, Mihai Pârvu s-a apucat de afaceri şi a cochetat şi cu politica locală. Fiul său, Cosmin Pârvu, i-a călcat pe urme în cariera sportivă. La patru ani după ce a început boxul, Caiac a devenit campion balcanic la Istanbul.

În noaptea de 25 spre 26 august 2008, în urma unei altercaţii cu Cătălin Mavrichie, Caiac a fost împuşcat mortal de acesta. Se pare că cei doi au jucat poker, iar Caiac i-ar fi luat lui Mavrichie aproximativ 50.000 de dolari, bani împrumutaţi de la cămătarii locali. Speriat de ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu va înapoia banii, Mavrichie l-a sunat pe Caiac, acuzându-l că i-ar fi luat banii cu cărţi grandate: „Eşti nesimţit, Caiac, dă banii înapoi!”, i-ar fi spus acesta la telefon. Păgubitul nu s-a lăsat şi s-a dus acasă la Caiac. Acesta din urmă a scos o sabie şi l-a tăiat cu ea pe faţă pe Mavrichie, care a scos un pistol şi l-a împuşcat. Doar Mavrichie a mai ieşit viu din spital. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-10-18

TAGURI: mihai parvu, caiac, ko, volan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...