2018-12-18 21:20


Fiul minor al unui consilier local PDL a distrus patru mașini, beat la volan

 |  21:00
Fiul minor al unui consilier local PDL a distrus patru mașini, beat la volan

Fiul consilierului local PDLdin Tulcea, Nicolae Florin Bibu, a provocat un accident teribil, în Capitală, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Alexandru Florin Bibu, în vârstă de 17 ani, a lovit mai multe mașini pe Calea Victoriei.

Accidentul s-a produs la miezul nopții. Potrivit polițiștilor rutieri, Alexandru Bibu a pierdut controlul volanului în urma efectuării unui viraj şi a avariat patru autoturisme parcate. Din fericire nu au existat victime, deși un martor a susținut că tânărul a fost la un pas să lovească doi trecători. Imediat după impact, fiul consilierului PDL a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins la scurt timp de un echipaj de poliţie. În urma verificărilor efectuate, poliţiștii au constatat că autorul accidentului, având vârsta de 17 ani, nu are permis de conducere şi, mai mult, avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alexandru Bibu se mai afla în maşină cu un prieten. Iniţial, el a susţinut că acesta se afla la volan, dar şi-a recunoscut faptele la Poliţie. Norocul său este că alcoolemia se afla sub limita infracţională, astfel că s-a ales doar cu o amendă. Totuși, i s-a deschis dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis şi pentru părăsirea locului accidentului.

Nicolae Bibu, tatăl lui Alexandru, devenit membru al PDL în urmă cu trei ani, este celebru în Tulcea pentru investiţiile pe care le-a făcut în domeniul tehnologiei informației sau în alimentaţie publică, respectiv lanțul de baruri-terase Corner.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...