2019-05-24 02:21


Florian Coldea, AUDIAT la Secția specială de investigare a magistraților

 |  22:44
Florian Coldea, AUDIAT la Secția specială de investigare a magistraților

Florian Coldea ajunge joi în fața anchetatorilor de la Secția specială de investigare a magistraților. Dă declarații în dosarul aducerii în țară a lui Nicolae Popa, dosar în care e inculpată fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi.

Există două părți ale acestui dosar despre care Florian Coldea ar putea să știe și să fie întrebat de procorurori. Pe de o parte, faptul că în aeronava care l-a adus pe Nicolae Popa în România erau doi ofițeri SRI, unul medic și celălalt traducător. Pe acele document era trecut ca fiind traducător din partea Parchetului General. Sunt declartații în acest dosar ale ofițerilor de la Interpol care au confirmat că acești doi oameni erau ofițeri SRI. 

Este dosarul în care Laura Codruţa Kovesi este cercetată penal pentru abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. 

 

Dosarul a fost deschis în decembrie 2018, în urma unei sesizări depuse de fostul deputat Sebastian Ghiţă. Acesta susţine că fosta şefă a DNA i-a cerut să achite 200.000 de euro pentru aducerea în ţară, cu un avion, din Indonezia, a lui Nicolae Popa, pe numele căruia exista un mandat internaţional de arestare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-15

TAGURI: florian coldea, audiat, sectia speciala investigare magistratilor, nicolae popa, dna, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COADA DRACULUI
16 Mai 2019

Dar accidentul de masina facut dupa o chermeza , betie si inpreuna cu pupaza . In apropierea stadionului Dinamo . Ce sa intimolat cu masina de servici ?
ANONIM
16 Mai 2019

E o informatie clasificata.
Random imageUltimele stiri

Anunț de presă Acum 8 ore | (0)
Economie


STARBAG