2019-01-22 17:05


Florin Iordache, la SPITAL. Ce spun medicii despre starea de SĂNĂTATE a deputatului

 |  10:47
Florin Iordache, la SPITAL. Ce spun medicii despre starea de SĂNĂTATE a deputatului

Deputatul PSD Florin Iordache, diagnosticat cu colecistită acută, a fost operat joi, evoluţia stării sale de sănătate fiind una bună, a declarat vineri, pentru AGERPRES, prof. dr. Mircea Beuran, şeful Clinicii de chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca.

"L-am operat ieri după-amiază. Este bine. L-am văzut în dimineaţa aceasta. Din punctul nostru de vedere, credem că mâine poate să plece acasă", a precizat medicul. El a afirmat că deputatul a fost operat laparoscopic, acesta suferind de colecistită acută flegmonoasă liviatică. Iordache s-a prezentat joi dimineaţă la Spitalul Floreasca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-12

TAGURI: florin iordache, spital, operat, deputat, beuran, floreasca
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


LOTUS TEAM
12 Ian 2018

Da de coliva nu stie nimeni, nimic?
ANONIM
12 Ian 2018

Cand a auzit ca se poate relua ancheta in dosarul de pedofilie a lui CIORDACHE de pe timpul cand era viceprimar la CARACAL i s-a blocat fierea. Dosarul a fost clasa pt ca sotia lui era judecatoare la OLT.
HADRIAN
12 Ian 2018

Noi credem ca intelectulul de Caracal (supravietuitor al rasturnarii carului cu prosti) nu a avut acel diagnostic usor. Credem ca ipochimenul are ceva la minte. Daca va scapa de colecist nu va putea suporta greutatea prostiei care-l va da la pamant. Ii dorim un concediu medical cat mai lung si sa nu uite: prostie e nemuritoare! Daca o ai, nu te mai poti vindeca niciodata. Prostule, cu asta te poti mandri: esti vesnic. Mai ales daca esti in randurile vascoare ale PSDR! A mai fost un inaintas de-al dumitale, tot asa de inteligent: Nicolae Ceausescu. Si acesta s-a crezut nemuritor. Dar nu a sfarsit prea onorabil! Ai grija!
ORANGHUTAN
12 Ian 2018

Dom' ciordache, astea or fi urările boborului, pentru cât bine i-ai făcut
ANONIM
12 Ian 2018

A venit vremea sa platesti politzele fata de romani. Nimic nu ramane nerasplatit mafiotule nenorocit. Cand e parastasul ?
FANE IPSOS
13 Ian 2018

REGRET ENORM CA NU L-A OPERAT DR. CIOMU .
FANE IPSOS
13 Ian 2018

LA CAP CIND I-L OPERATI ? TRANSPLANT DE CREER NU SE MAI FACE IN ROMANIA ???
Random image



Ultimele stiri





loading...