2018-07-18 15:50


Florin Iordache, la SPITAL. Ce spun medicii despre starea de SĂNĂTATE a deputatului

 |  10:47
Florin Iordache, la SPITAL. Ce spun medicii despre starea de SĂNĂTATE a deputatului

Deputatul PSD Florin Iordache, diagnosticat cu colecistită acută, a fost operat joi, evoluţia stării sale de sănătate fiind una bună, a declarat vineri, pentru AGERPRES, prof. dr. Mircea Beuran, şeful Clinicii de chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca.

"L-am operat ieri după-amiază. Este bine. L-am văzut în dimineaţa aceasta. Din punctul nostru de vedere, credem că mâine poate să plece acasă", a precizat medicul. El a afirmat că deputatul a fost operat laparoscopic, acesta suferind de colecistită acută flegmonoasă liviatică. Iordache s-a prezentat joi dimineaţă la Spitalul Floreasca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-12

TAGURI: florin iordache, spital, operat, deputat, beuran, floreasca

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LOTUS TEAM
12 Ian 2018

Da de coliva nu stie nimeni, nimic?
ANONIM
12 Ian 2018

Cand a auzit ca se poate relua ancheta in dosarul de pedofilie a lui CIORDACHE de pe timpul cand era viceprimar la CARACAL i s-a blocat fierea. Dosarul a fost clasa pt ca sotia lui era judecatoare la OLT.
HADRIAN
12 Ian 2018

Noi credem ca intelectulul de Caracal (supravietuitor al rasturnarii carului cu prosti) nu a avut acel diagnostic usor. Credem ca ipochimenul are ceva la minte. Daca va scapa de colecist nu va putea suporta greutatea prostiei care-l va da la pamant. Ii dorim un concediu medical cat mai lung si sa nu uite: prostie e nemuritoare! Daca o ai, nu te mai poti vindeca niciodata. Prostule, cu asta te poti mandri: esti vesnic. Mai ales daca esti in randurile vascoare ale PSDR! A mai fost un inaintas de-al dumitale, tot asa de inteligent: Nicolae Ceausescu. Si acesta s-a crezut nemuritor. Dar nu a sfarsit prea onorabil! Ai grija!
ORANGHUTAN
12 Ian 2018

Dom' ciordache, astea or fi urările boborului, pentru cât bine i-ai făcut
ANONIM
12 Ian 2018

A venit vremea sa platesti politzele fata de romani. Nimic nu ramane nerasplatit mafiotule nenorocit. Cand e parastasul ?
FANE IPSOS
13 Ian 2018

REGRET ENORM CA NU L-A OPERAT DR. CIOMU .
FANE IPSOS
13 Ian 2018

LA CAP CIND I-L OPERATI ? TRANSPLANT DE CREER NU SE MAI FACE IN ROMANIA ???
Random imageUltimele stiri

Apa Nova