2018-10-17 08:18


FMI se înţelege mai bine cu Băsescu decât cu membrii Coaliţiei

 |  19:46
FMI se înţelege mai bine cu Băsescu decât cu membrii Coaliţiei

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, ieri-seară, cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional, Băncii Mondiale şi Comisiei Europene cărora le-a spus că este mai dificilă o discuţie a acestora cu membrii Coaliţiei de guvernare decât una cu el sau cu Guvernul.„Vă mulţumesc foarte mult pentru noua întâlnire. Cred că acum sunteţi destul de aproape de concluziile despre ce trebuie făcut. Şi Guvernul la fel. Am discutat cu mai mulţi miniştri, iar ei sunt mai mult sau mai puţin lămuriţi cu privire la cum trebuie continuat programul (convenit cu cele trei instituţii internaţionale - n.r.)”, a spus, în debutul întâlnirii, Traian Băsescu.

La rândul său, şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks, a afirmat că se fac progrese şi că discuţiile vor continua şi în weekend.„Profităm de oportunitatea acestei întâlniri pentru a vă puncta câteva aspecte cruciale la care lucrăm cu Guvernul. Am avut o întâlnire foarte productivă ieri-seară, cu premierul şi Coaliţia de guvernământ”, a spus Franks. „Ştiu de întâlnirea cu Coaliţia. Este mai dificil decât discuţia cu mine sau cu Guvernul”, a conchis şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu a avut şi duminica trecută o întâlnire cu delegaţia FMI, BM şi CE, care îşi va încheia misiunea de evaluare de la Bucureşti pe 7 noiembrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...