2017-01-22 10:12

EVENIMENT


“Foarte greu!” la admitere pentru viitorii poliţişti

 |  19:09
“Foarte greu!” la admitere pentru viitorii poliţişti
Sute de oameni din toată ţara, părinţi,bunici, rude, prieteni sau simple cunoştinţe, s-au adunat marţi în faţaporţilor Academiei de Poliţie din Bucureşti, pentru a-i susţine pe candidaţiirămaşi în cursa pentru admitere. Cei care au trecut de proba sportivă şi de vizitamedicală au susţinut proba scrisă, care, conform candidaţilor, nu a fost delocuşoară.

La ieşirea din examen, cuvintele carese auzeau ca un murmur pe buzele tuturor, erau: ,,Foarte greu!”.

Cert este că nu au fost foarte mulţicare au ieşit zâmbind.

Matei Georgian este numele primuluicandidat ce a ieşit din examen la ora 13.10 şi totodată primul candidatadmis. El ne-a declarat: ,,După părerea mea, cele mai grele subiecte au fostcele de la Istorie, dar, cu toate astea, am luat examenul”.

Emoţii mari şi în rândul părinţilor. Uniidintre ei stăteau lipiţi de gardul instituţiei, aşteptând cu sufletul la gurăun deznodământ ce părea că întârzie să vină, alţii păreau că sunt la picnic,datorită păturilor întinse pe iarbă. Nimeni însă nu era relaxat.

Nici unul dintre părinţi nu s-adeclarat nemulţumit de felul în care s-a desfăşurat examenul. Nu s-au semnalatnereguli.

Soţii Avarvarei din Piatra Neamţ ne-audeclarat: ,,La început nu am fost de acord să vină la Academia de Poliţie. Elmai este student şi la drept. Se câştiga prost în poliţie, ţara e în situaţiaîn care e... Dar am înţeles că asta îşi doreşte să facă.”

Din cei 2.800 de candidaţi iniţiali, 1.694au rămas în cursă la examenul scris.

Lică Tiberiu, tatăl unui alt aspirantne-a spus: ,,Dacă eşti bine pregătit şi ai peste 8, eşti intrat”.

Pentru susţinerea probei scrise, candidaţilorli s-a cerut să se prezinte până la ora7.50 în ţinută decentă la sediul Academiei de Poliţie.

Proba a constat în rezolvarea unuitext-grilă la disciplinele: Istorie şi Limba străină pentru care a optatcandidatul (engleză sau franceză).

În sala de examen a fost strictinterzisă intrarea cu aparaturăelectronică de orice fel, precum şi materialele scrise ce ar putea reprezenta osursă de inspiraţie pentru candidaţi.

Candidaţilor nu li s-a permispărăsirea sălii de concurs înainte de încheierea probei. Orice încălcare aacestei reguli ar fi atras după sine eliminarea din examen.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-17

Mai multe imagini:
“Foarte greu!” la admitere pentru viitorii poliţişti
zoom
“Foarte greu!” la admitere pentru viitorii poliţişti
zoom
“Foarte greu!” la admitere pentru viitorii poliţişti
zoom
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SILE
28 Iul 2011

Pai prima problema pentru politisti ar fi iesirea din starea de militian, in care multi au ramas inca.Si ar mai avea nevoie de o legislatie de functionare pe masura.Dupa care fireste sa inteleaga ca odata cu admiterea nu s-a terminat cu problů emele. Ca in orice meseria omul trebuie sa invete toata viata. O zi buna !

Adauga un comentariu

Random image