2017-01-18 08:22

EVENIMENT


UPDATE. Focuri de armă în trafic pe Calea Moşilor

 |  12:35
UPDATE. Focuri de armă în trafic pe Calea Moşilor

UPDATE 17:35 Şoferul unui autoturim marca BMW, care a tras miercuri de dimineaţă cu un pistol cu bile de cauciuc într-o persoană dintr-un taxi, miercuri dimineaţa, a fost prins şi condus la sediul Secţiei 8 Poliţie pentru cercetări. În maşina sa a fost găsit şi ridicat un pistol cu bile, care, conform cercetărilor, era deţinut legal.  El aste acuzat de săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Florentin: UPDATE 17:35 Şoferul unui autoturim marca BMW, care a tras miercuri de dimineaţă cu un pistol cu bile de cauciuc într-o persoană dintr-un taxi, a fost prins şi condus la sediul Secţiei 8 Poliţie. În maşina sa a fost găsit şi ridicat un pistol cu bile, care, conform cercetărilor, era deţinut legal.  El aste acuzat de săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Şoferul unui taxi s-a şicanat în trafic mierucri dimineaţă cu un alt conducător auto, la intersecţia Calea Moşilor cu Făinari, iar de aici totul a degenerat dramatic. Conducătorul automobilului BMW s-a dat jos şi s-a luat la ceartă cu şoferul taxiului, apoi s-a întors în maşină, de unde a luat un pistol cu bile şi a tras către pasagerul care se afla în taxi. 

Victima a suferit răni uşoare în zona pieptului şi a fost transportată la spital, în timp ce agresorul s-a urcat în maşina personală şi a demarat în trombă.

Acesta din urmă a fost identificat pe baza numărului de înmatriculare a maşinii, iar în momentul de faţă, poliţiştii de la Secţia 2 sunt pe urmele sale. El va fi acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-17

TAGURI: auto, trafic, focuri, arma, calea_mosilor, pistol, bile, taxi, şoferi, victimaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image