2018-12-18 23:42


Fondatorul Cancan, plasat sub control judiciar pe cauţiune. Radu Budeanu trebuie să depună 2 milioane de lei

 |  07:34
Fondatorul Cancan, plasat sub control judiciar pe cauţiune. Radu Budeanu trebuie să depună 2 milioane de lei

Fondatorul Cancan, Radu Budeanu a fost plasat sub control judiciar pe cauţiune de procurorii DNA, el trebuind să depună suma de 2 milioane de lei în termen de 48 de ore, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax. Budeanu fusese ridicat şi audiat miercuri seară de procurorii DNA.

Radu Budeanu nu a vrut să spună la ieşirea de la DNA de ce este acuzat.

Fondatorul Cancan fusese ridicat de procurorii DNA şi dus la audieri, miercuri seară. Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat că acesta este implicat, alături de Dan Andronic şi omul de afaceri Bogdan Buzăianu în dosarul Hidroelectrica al Elenei Udrea.

Potrivit surselor citate, fondatorul Cancan, Radu Budeanu, şi Dan Andronic, asociatul majoritar al societăţii Editura Evenimentul şi Capital, care editeaza publicaţiile Evenimentul Zilei şi Capital, şi director general al Evenimentului Zilei, sunt implicaţi în cel de-al treilea dosar al Elenei Udrea, privind un contract între Hidroelectrica şi o firma privată.

Procurorii DNA au făcut, în data de 7 octombrie, percheziţii la firma Cancan TV, la cabinete de avocatură şi la locuinţele mai multor persoane, într-un dosar privind fapte de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Şi Dan Andronic a fost audiat la DNA în data de 29 iulie, el afirmând că a fost chemat de procurori să aducă mai multe documente. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19

TAGURI: fondator, cancan, plaseaza, control, judiciar, cautiune, radu budeanu, depune, 2, milion, lei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...