2016-12-07 18:33

EVENIMENT


Formularul 200, simplificat

 |  19:16
Formularul 200, simplificat

Formularul 200 - Declaraţie privind veniturile realizate din România - va fi simplificat, dar va conţine o anexă ce va fi completată numai de persoanele care realizează venituri din mai multe surse sau categorii de venit, potrivit unui proiect de ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Astfel, plătitorii de venituri vor completa un singur formular, care va cuprinde toate informaţiile fiscale necesare administrării, structurate pe categorii de venituri, privind beneficiarii de venit, veniturile realizate şi baza de calcul a impozitului, impozitul reţinut, regimul de impozitare (impunere finală sau plată anticipată).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: formular, simplificat, venit, fisc, impozitComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tăriceanu: Prea mult impozit omoară impozitul Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni, la Oradea, că numeroasele taxe şi... 21 Noi 2016 | (1)
Scutirea de impozit pe profitul reinvestit, valabilă și după 1 ianuarie 2017 Măsura scutirii de impozit pe profitul reinvestit, pe perioadă nelimitată, intră în vigoare la... Acum 2 ore | (0)