2016-10-24 01:24

EVENIMENT


Formularul 200, simplificat

 |  19:16
Formularul 200, simplificat

Formularul 200 - Declaraţie privind veniturile realizate din România - va fi simplificat, dar va conţine o anexă ce va fi completată numai de persoanele care realizează venituri din mai multe surse sau categorii de venit, potrivit unui proiect de ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Astfel, plătitorii de venituri vor completa un singur formular, care va cuprinde toate informaţiile fiscale necesare administrării, structurate pe categorii de venituri, privind beneficiarii de venit, veniturile realizate şi baza de calcul a impozitului, impozitul reţinut, regimul de impozitare (impunere finală sau plată anticipată).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: formular, simplificat, venit, fisc, impozitComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

20% din români, pradă sărăciei persistente din cauza venitului insuficient Unul din cinci români se confruntă cu sărăcia determinată de venitul insuficient, cu toate că... 16 Oct 2016 | (4)
Fiscul vrea ca poprirea pe conturi să se realizeze electronic Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și Asociația Română a Băncilor (ARB) au... 18 Oct 2016 | (1)