2018-12-19 09:36


Fost şef din BCCO Ploieşti, cercetat pentru corupţie, eliberat din închisoare

 |  07:38
Fost şef din BCCO Ploieşti, cercetat pentru corupţie, eliberat din închisoare

Fostul şef din BCCO Ploieşti Emanuel Saghel a fost eliberat din închisoare şi plasat în arest la domiciliu după ce, în luna august, fusese arestat preventiv într-un dosar de corupţie. Decizia instanţei este definitivă.

Magistraţii au decis totodată prelungirea arestului preventiv pentru fostul şefal DGA Prahova Constantin Ispas, transmite Mediafax.

Judecătorii de la Curtea de Apel Ploieşti au decis, luni, plasarea în arest la domiciliu a fostului şef din cadrul Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate (BCCO) Ploieşti Emanuel Saghel. Acesta a fost arestat preventiv în luna august într-un dosar în care este cercetat pentru luare de mită, trafic de influenţă, şantaj, folosire, în orice mod, direct sau indirect de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

De asemenea, Curtea de Apel Ploieşti a prelungit cu încă 30 de zile mandatul de arestare preventivă pe numele lui Constantin Ispas, fost şef al Direcţiei Generale Anticorupţie Prahova. Acesta este cercetat de oamenii legii pentru luare de mită, trafic de influenţă, efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană, folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, spălare a banilor şi cercetare abuzivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: fost, sef, bcco, ploiesti, cercetat, coruptie, elibereaza, inchisoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...