2017-01-19 15:10

EVENIMENT


Fostul adjunct al Poliţiei Capitalei, condamnat la închisoare cu executare

 |  13:51
Fostul adjunct al Poliţiei Capitalei, condamnat la închisoare cu executare

Fostul adjunct al Poliţiei Capitalei, Roberto Ababei, a fost condamnat, marţi, la trei ani de închisoare cu executare, potrivit unei decizii definitive a Curţii de Apel Bucureşti (CAB), transmite Mediafax.

Roberto Ştefan Ababei a fost condamnat în dosarul în care procurorii DNA îl acuză de trafic de influenţă, după ce ar fi încercat să favorizeze doi administratori ai unui restaurant din Sectorul 6.

În luna martie, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe acesta la trei ani de închisoare cu suspendare, DNA formulând apel.

"(..)Dispune înlăturarea dispoziţiilor art.91 Cod Penal şi următoarele în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Ababei Roberto-Ştefan urmând ca pedeapsa rezultată stabilită prin sentinţa apelată să fie executată în regim de detenţie", se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti.

În acesta dosar au mai fost condamnaţi Eduard Alexandru Zamă la doi ani cu suspendare şi Dan Mihai Pencea, tot doi ani cu suspendare.

Instanţa a mai dispus în cazul lui Eduard Alexandru Zamă şi prestarea de muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile.

De asemenea, CAB a dispus confiscarea de la Roberto Ababei a sumelor de 24.800 lei, 3.795 de euro şi 320 de lire sterline.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: fost, adjunct, politia, capitalei, condamnat, inchisoare, executareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image