2019-02-23 13:00


Fostul ministru Codruț Sereș, ELIBERAT din închisoare: ”Nu am ce să-mi REPROȘEZ”

 |  19:24
Fostul ministru Codruț Sereș, ELIBERAT din închisoare: ”Nu am ce să-mi REPROȘEZ”

Fostul ministru al Economiei Codruț Sereș a fost eliberat din închisoare. În rechizitoriul trimis instanţei, procurorii DIICOT l-au acuzat pe Codruţ Şereş de complot şi subminarea economiei naţionale.

„A fost o perioadă lungă, a fost o perioadă grea, din respect pentru colegii pe care i-am lăsat încă aici, nu o să intru în detalii, dar viața în pușcărie nu este una ușoară, iar gândurile sunt gânduri bune”, a declarat Codruț Sereș la ieșirea din penitenciar, transmite Antena 3.

Întrebat dacă a fost un dosar făcut la comandă, fostul ministru a completat: „E târziu, poți să ierți, nu poți să uiți lucrurile, iar despre dosar poate cu altă ocazie. Am să vă spun doar atât. În urmă cu două zile, Ziarul Financiar publica o listă cu privatizările și cu vânzările de societăți mai mari cu un miliard din România. Și pe locul patru era privatizarea Electrica Muntenia Sud către compania Enel. Eu nu am ce să-mi reproșez ca ministru că nu mi-am făcut datoria”.

Codruţ Şereş a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, în septembrie 2011, pentru că ar fi ascuns activităţile ilegale ale conducerii SC Hidroelectrica SA, în urma cărora s-au adus prejudicii de aproximativ 165 de milioane de dolari. 

La momentul deciziei din dosarul Hidroelectrica, Codruţ Şereş executa, din 27 ianuarie 2015, pedeapsa primită în dosarul privatizărilor strategice.

La începutul lunii decembrie 2006, Codruţ Şereş şi-a dat demisia din funcţia de ministru.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-05

TAGURI: codrut seres, fost ministru, eliberat, inchisoare, diicot, dosar hidroelectrica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Feb 2018

DE 28 DE ANI CEI DIN GUVERNARE TARII SAU INSTITUTIILE SALE CRE NU SUNT MAFIOTI, SEMIDOSCTI BANDITI, TAMPITI, CRETINI, BESTII ORDINARE AU FOST SAU SUNT PAPAGALI CA SERES.......................
@ANONIM....
05 Feb 2018

:))) la comentariul tău f.real dealtfel, de n-ar fi de plâns...pentru noi, și generațiile de după noi....
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...