2019-02-16 03:26


Fostul procuror Ionel Tudosan le-a dat în judecată pe Laura Codruţa Kovesi şi pe Mihaiela Iorga

 |  19:16
Fostul procuror Ionel Tudosan le-a dat în judecată pe Laura Codruţa Kovesi şi pe Mihaiela Iorga

Laura Codruţa Kovesi a fost dată în judecată de un fost procuror DIICOT. Ionel Tudosan a fost anchetat de DNA într-un dosar avizat de procurorul-şef, iar judecătorii l-au declarat definitiv nevinovat. Fostul procuror a dat-o în judecată şi pe Mihaiela Iorga, procurorul de caz.

Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie a pronuntat, pe 4 iunie 2018, decizia definitiva in dosarul in care procurorul Ionel Tudosan de la DIICOT si procurorul Marius Radu Vladoianu de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj au fost trimisi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, scrie Romania Tv.

Astfel, prin decizia pronuntata in 30 mai 2018, Completul de 5 judecatori al ICCJ a mentinut sentinta de la fond din 31 ianuarie 2017 luata de un complet de 3 judecatori al ICCJ. Concret, Completul de 5 a mentinut achitarea procurorului Ionel Tudosan pentru acuzatia de complicitate la santaj, pentru care a fost trimis in judecata de DNA, solutia fiind dispusa in temeiul art. 16 alin. 1 lit. b) teza I din Codul de procedura penala - "fapta nu este prevazuta de legea penala".

In ceea ce-l priveste pe procurorul Marius Radu Vladoianu, Completul de 5 judecatori al ICCJ a mentinut condamnarea la 3 ani inchisoare cu executare, dispusa la fond, pentru trafic de influenta, si achitarea pentru acuzatia de santaj, aceasta din urma solutie fiind data tot in temeiul art. 16 alin. 1 lit. b) teza I din Codul de procedura penala - "fapta nu este prevazuta de legea penala".

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica va depune plângere penală pe numele lui Laurei Codruţa Kovesi la Parchetul General


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-12

TAGURI: ionel tudosan, laura codruta kovesi, mihaiela iorga
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Iun 2018

CIRC , I-SI SCHIMBA CHILOTI , INTRE DOUA DOSARE . NIMENI NU RASPUNDE DE NIMIC
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...