2017-01-16 19:52

EVENIMENT


Fostul şef al DGA Gorj, arestat

 |  21:00
Fostul şef al DGA Gorj, arestat

Fostul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Gorj, Mirel Păsărelu, implicat într-un accident rutier soldat cu moartea unui pieton, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au admis cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova şi au dispus arestarea preventivă a ofiţerului DGA Gorj pentru 29 de zile.

Ofiţerul DGA Mirel Păsărelu conducea, în seara zilei de 13 ianuarie, în jurul orei 22.10, un autoturism pe drumul naţional 67D, pe raza localităţii Padeş, din judeţul Gorj. El a produs un accident de circulaţie în urma căruia un localnic, Vasile Predescu, care mergea pe marginea drumului, a murit. Speriat, ofiţerul DGA a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Cercetările continuă în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

După ce l-a lovit pe bărbat şi a plecat de la locul accidentului, Mirel Păsărelu s-a predat a doua zi la Poliţia Motru. Iniţial, procurorii au stabilit că ofiţerul poate fi cercetat în libertate. Ulterior, ei au revenit asupra deciziei şi au propus judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova arestarea lui Păsărelu.

În 2007, fostul şef al DGA Gorj a primit distincţia „Poliţistul anului“ pentru merite deosebite. În 2005, Mirel Păsărelu a mai fost implicat într-un accident rutier, soldat cu rănirea unui motociclist.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: Mirel_pasarelu, pasarelu_accident, pasarelu_dga, dga_gorjComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image