2017-01-17 17:41

EVENIMENT


Fostul senator PSD Emilian Cutean, 5 ani de închisoare cu executare

 |  16:10
Fostul senator PSD Emilian Cutean, 5 ani de închisoare cu executare

Fostul deputat PSD Emilian Cutean, actualmente şef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare, anunţă Agerpres.

Cutean a fost acuzat de procurorii DNA că este iniţiatorul unei hotărâri de Guvern, în 2004, în urma căreia a fost aprobată acordarea a peste 300.000 de lei Asociaţiei de revoluţionari „Club 22”. Aceasta era totodată o asociaţie înfiinţată de Cutean, pe care o şi prezida la acel moment.

Totodată, fostul director economic al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, Daniela Zbârcea, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare în acelaşi dosar. Deciziile instanţei au fost anunţate după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile depuse de cei doi inculpaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-06

TAGURI: emilian cutean, inchisoareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

JUSTICE
07 Feb 2012

si fostul ministru adrian nicolaescu-fost subprefe ct de constantapdl care a dat 2 certificate de rev olutionar si banii cite u n miliard vechi-unor tipi nascuti dupa revolutie- in 1996 ce va pati? dna e corupta
GEORGETA
07 Feb 2012

bun, cutean a fost initia torul HG, dar de aprobat cine a aprobat-o? Tot el? De 8 ani abia acum au co nstatat ca este ilegal? dar astia de sunt acum la putere cate matrapzlacur i fac?Si astia de sunt pr opusi acum ministri? Care mai de care sunt bogati prin furtisaguri de la st at.
ION FLUERAS
08 Feb 2012

Va rog,avand in vedere ca sunteti un ziar serios, sa va documentati la zi.I n prezent Secretar al SSP R este o alta lichea comu nista pe nume George Maio r.Pe care l-am actional l a Comisia Parlamentara a Revolutionarilor din 1989 .Si adj. sau Ilie Draguli n, a fost capitan CI la U M o1o47 din Craiova.Urmat orul Preda Valentin Direc tor SSSPR de 22 de ani, a "facut" Revolutia in 2 l ocuri,in acelasi TIMP,luc ru stiut de Comisia Parla menatra si de diriguitoru l ei, Raymond Luca conf. p.v al Comisiei.Cum sa ma i rezoneze cum trebuie cu vantul de Revolutionar ca nd aceste lepadaturi au i nfestat forul care TREBUI A sa-i reprezinte pe cei cazuti ATUNCI?
TICU
08 Feb 2012

O fi atât de greu să ve rifici dacă cineva (în cazul de față Em. Cutea n) a fost senator sau dep utat? Nu cred. Mai degrab ă este vorba de dezinter es, lene, lipsă de respo nsabilitate... În conclu zie, Cutean a fost DEPUTA T, nu senator.

Adauga un comentariu

Random image