2016-12-06 23:52

EVENIMENT


Fostul senator PSD Emilian Cutean, 5 ani de închisoare cu executare

 |  16:10
Fostul senator PSD Emilian Cutean, 5 ani de închisoare cu executare

Fostul deputat PSD Emilian Cutean, actualmente şef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare, anunţă Agerpres.

Cutean a fost acuzat de procurorii DNA că este iniţiatorul unei hotărâri de Guvern, în 2004, în urma căreia a fost aprobată acordarea a peste 300.000 de lei Asociaţiei de revoluţionari „Club 22”. Aceasta era totodată o asociaţie înfiinţată de Cutean, pe care o şi prezida la acel moment.

Totodată, fostul director economic al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, Daniela Zbârcea, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare în acelaşi dosar. Deciziile instanţei au fost anunţate după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile depuse de cei doi inculpaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-06

TAGURI: emilian cutean, inchisoareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

JUSTICE
07 Feb 2012

si fostul ministru adrian nicolaescu-fost subprefect de constantapdl care a dat 2 certificate de revolutionar si banii cite un miliard vechi-unor tipi nascuti dupa revolutie-in 1996 ce va pati? dna e corupta
GEORGETA
07 Feb 2012

bun, cutean a fost initiatorul HG, dar de aprobat cine a aprobat-o? Tot el? De 8 ani abia acum au constatat ca este ilegal? dar astia de sunt acum la putere cate matrapzlacuri fac?Si astia de sunt propusi acum ministri? Care mai de care sunt bogati prin furtisaguri de la stat.
ION FLUERAS
08 Feb 2012

Va rog,avand in vedere ca sunteti un ziar serios, sa va documentati la zi.In prezent Secretar al SSPR este o alta lichea comunista pe nume George Maior.Pe care l-am actional la Comisia Parlamentara a Revolutionarilor din 1989.Si adj. sau Ilie Dragulin, a fost capitan CI la UM o1o47 din Craiova.Urmatorul Preda Valentin Director SSSPR de 22 de ani, a "facut" Revolutia in 2 locuri,in acelasi TIMP,lucru stiut de Comisia Parlamenatra si de diriguitorul ei, Raymond Luca conf. p.v al Comisiei.Cum sa mai rezoneze cum trebuie cuvantul de Revolutionar cand aceste lepadaturi au infestat forul care TREBUIA sa-i reprezinte pe cei cazuti ATUNCI?
TICU
08 Feb 2012

O fi atât de greu să verifici dacă cineva (în cazul de față Em. Cutean) a fost senator sau deputat? Nu cred. Mai degrabă este vorba de dezinteres, lene, lipsă de responsabilitate... În concluzie, Cutean a fost DEPUTAT, nu senator.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Decizie amânată în cazul eliberării lui Dan Voiculescu Comisia de eliberare condiţionată a Penitenciarului Rahova a amânat cu 10 luni o decizie în... 25 Noi 2016 | (1)
Dan Voiculescu ar putea fi eliberat în curând Deşi a primit o condamnare la 10 ani de închisoare pentru spălare de bani în dosarul ICA,... 23 Noi 2016 | (2)