2018-12-15 18:32


Furt la Policlinica Titan din Bucureşti. Suspectul, reţinut

 |  11:27
Furt la Policlinica Titan din Bucureşti. Suspectul, reţinut

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a informat, joi, că polițiștii bucureșteni au reţinut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt din Policlinica Titan.

Potrivit unui comunicat de presă, bărbatul a fost reținut după ce miercuri polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară. Dosarul vizează săvârșirea infracțiunii de furt din Policlinica Titan.

"Din datele și probele administrate în cauză în perioada 8 — 19 ianuarie, a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat a valorificat un laptop dintre bunurile reclamate ca sustrase, procedându-se la punerea în aplicare a trei autorizații de percheziție, la domiciliul acestuia, precum și în alte două locații din județul Ilfov", se arată în comunicatul DGPMB.

Potrivit sursei citate, persoana implicată în acest furt a fost identificată și condusă la audieri.

„În urma extinderii cercetărilor a fost identificat un alt bărbat, în vârstă de 27 de ani, din județul Ilfov, conturându-se ipoteza că acesta este cel care a pătruns în noaptea de 7 spre 8 ianuarie în incinta policlinicii și ar fi sustras bunurile menționate. În jurul orei 20,30, bănuitul a fost reperat în trafic pe raza comunei Jilava, unde a fost blocat de echipaje ale Secției 13 Poliție. În autoturismul bărbatului au fost găsite două dintre laptopurile reclamate ca sustrase. Acesta a fost condus la audieri și ulterior a recunoscut comiterea infracțiunii, indicând și locul unde se află celelalte bunuri sustrase”, precizează DGPMB.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-21

TAGURI: furt, policlinica, titan, bucuresti, suspect, retinut
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...