2019-01-23 18:37


FURTUNA a paralizat CAPITALA: copaci căzuţi, semafoare defecte, tramvaie blocate. Cum e situația în țară

 |  19:53
FURTUNA a paralizat CAPITALA: copaci căzuţi, semafoare defecte, tramvaie blocate. Cum e situația în țară

Circulaţia tramvaiului 41 a fost blocată pe ambele sensuri, timp de mai bine de două ore, din cauza unei avarii produse în reţeaua de contact, marţi după-amiază, când Capitala s-a aflat sub cod portocaliu de vijelii, ploi torenţiale şi grindină. De asemenea, mai multe copaci s-au prăbuşit, iar în unele zone s-au defectat semafoarele. Sub cod portocaliu de vijelii s-au aflat şi mai multe judeţe - la Galaţi, mai multe persoane au fost rănite, iar unele dintre acestea au fost transportate cu ambulanţele la spital, după ce au suferit diferite traumatisme provocate de crengile de copaci rupte de vântul puternic.

Mai multe persoane au fost rănite, iar unele dintre acestea au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, după ce au suferit diferite traumatisme provocate de crengile de copaci rupte de vijelia puternică de marţi seară. Cel mai grav este un bărbat de 39 de ani, din localitatea Vânători, peste care a căzut un copac, iar în prezent echipele de intervenţie intervin pentru scoaterea sa.

Şeful Serviciului Judetran de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi, a declarat că echipajele medicale au intervenit, marţi seară, în mai multe cazuri pentru acordarea ajutorului medical de urgenţă în cazul mai multor persoane care au suferit traumatisme sau plăgi sângerânde după ce au fost lovite de crengile rupte din cauza vântului puternic.

"Este vorba despre diferite traumatisme sau plăgi sângerânde. Unele persoane au primit ajutor medical pe loc, altele au fost transportate la spital. Mai grav este un bărbat de 39 de ani, din localitatea Vânători, peste care a căzut un copac. Acum se intervine să fie scos",  a spus Mihai Polinschi.

El a precizat că marţi seară s-au primit foarte multe apeluri la 112.

"S-au primit foarte multe apeluri, astfel încât multe apeluri au fost preluate de disoecerii de la 112 din judeţele învecinate", a mai spus Polinschi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-25

TAGURI: furtuna, capitala, bucuresti, copaci, tramvai, 41
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...