2019-01-22 00:57


Gabriel Cotabiţă la Terapie Intensivă

 |  21:01
Gabriel Cotabiţă la Terapie Intensivă

Gabriel Cotabiţă este internat la Spitalul Floreasca, în stare stabilă. Medicii încă nu sunt siguri dacă artistul se va putea recupera total. Cotabiţă a suferit un infarct sever vineri, într-un hotel din Bucureşti. În urma acestui accident, creierul său a rămas neoxigenat pentru o bună bucată de timp, ceea ce poate provoca sechele irecuperabile.

Gabrilel Cotabiţă a fost găsit inconştient într-un hotel din Capitală de către un angajat. Acesta a sunat la 112, iar două autospeciale SMURD au fost trimise la locul accidentului. Medicii l-au resuscitat şi stabilizat, iar apoi el a fost transportat la Spitalul Floreasca la secţia de Terapie Intensivă, fiind intubat şi ventilat mecanic. Conform comunicatului oficial, el nu are leziuni coronariene, rezultatul investigaţiei iniţiale fiind bun. Cotabiţă este în continuare internat în secţia de terapie intensivă, iar medicii încearcă să estimeze pagubele cerebrale produse de infarct.

Automedicaţie cu ceai

În urmă cu doar câteva luni, artistul vorbea despre problemele lui de sănătate. "Beau zilnic ceaiuri. Folosesc plante pentru anumite afecţiuni, la prânz beau alt tip de ceaiuri, iar seara consum ceaiuri cu efect de relaxare, pentru un somn liniştit", a declarat Cotabiţă în presa mondenă. Cotabiţă era adeptul automedicamentaţiei, ceea ce nu este deloc recomandat de medici. Sănătatea artistului este şubredă şi din cauza regimului de slăbire la care s-a spus cântăreţul în urmă cu patru ani. În anul 2011, s-a aflat despre Cotabiţă că a pierdut 30 de kilograme în doar 3 luni. "Când fumam, credeam că acest viciu încetineşte procesul de îngrăşare, ceea ce este fals. Şi aici este «cheia succesului», nu am apelat la nici un truc pentru a mă lăsa de fumat: fără bomboane sau sticksuri.

O viaţă pe scenă

Gabriel Cotabiţă s-a născut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, şi este unul dintre cei mai dotaţi solişti de pop-rock, de asemenea prezentator, producător muzical şi de televiziune. Totodată, este solistul formaţiei VH2 şi a fost membru al grupului Holograf, în anii 1980. Împreună cu Holograf a lansat, în anul 1984, albumul "Holograf 1". Gabriel Cotabiţă a jucat în filmul muzical "În fiecare zi mi-e dor de tine", de Gheorghe Vitanidis, muzica fiind semnată de George Grigoriu şi Ionel Tudor. De asemenea, figurează pe coloana sonoră a peliculei "Rezervă la start", de Anghel Mora, muzica fiind compusă de Adrian Enescu. Gabriel Cotabiţă a lansat mai multe albume, printre care "Formaţii rock 5" (cu formaţia Redivivus, album colectiv), "Holograf 1" (cu formaţia Holograf), "Noapte albastră", "Noi rămânem oameni", "Prima iubire şi ultima", "În fiecare zi mi-e dor de tine" (cu Marina Florea), "Prizoner", "Viaţa e un cazino", "Greatest Hits" (cu formaţia VH2), "Dacă n-ai iubi" (cu formaţia VH2), "Fărâme de tandreţe", "2" (cu formaţia VH2) şi "25 de ani de nopţi albastre - Best of Gabriel Cotabiţă".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-10

TAGURI: gabriel, cotabita, infarct, internat, floreasca
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...