2016-12-08 18:23

EVENIMENT


Gabriel Oprea, audiat în dosarul lui Neculai Onțanu

 |  12:43
Gabriel Oprea, audiat în dosarul lui Neculai Onțanu

Gabriel Oprea va fi audiat, în calitate de martor, în dosarul în care Neculai Onțanu este judecat pentru luare de mită, potrivit unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti (CAB).

Avocații inculpaților din acest dosar, inclusiv cei care îl apără pe Neculai Onțanu, au solicitat audierea lui Gabriel Oprea.

Următorul termen al procesului va avea loc pe data de 15 noiembrie.

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu a fost trimis în judecată de procurorii DNA sub acuzația că, în perioada 2006 — 2007, a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la un beneficiar al unor drepturi litigioase (denunțător în cauză), pentru ca în schimb să faciliteze procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza Sectorului 2.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: gabriel oprea, audiat, dosar, neculai ontanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CROCODILUL FLAMAND
18 Oct 2016

CAPITALISMUL DE CUMETRIE...MAFIA IZMENARILOR>>>>CUM ERA CAND PLIMBAI MINERII CU G-P-S UL LA ADRESELE "KUSHER"....SEDII DE ZIARE PARTIDE DE OPOZITIE TOATE INCENDIATE,ZIARISTII CIOMAGITI SI ASASINATI....ASTA E DEMOCRATIA LUI ILESCU-FSN...EXACT CEEA CE AVEM ASTAZI..O MARE MAFIE

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Fiul lui Gabriel Oprea, audiat de procurorii DNA Fiul lui Gabriel Oprea a venit miercuri, la sediul DNA, acesta fiind chemat în dosarul morții... 07 Dec 2016 | (0)
Oprea și alte două persoane, puse sub urmărire penală în Dosarul Gigină Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, administratorul societății și șeful echipei care... Acum 23 ore | (0)